dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovaj vam dan donosi rasterećenost, energiju koju možete usmeriti gde god da to poželite. Šta god da imate od obaveza završićete brzo. Dan iskoristite za emotivne kontakte i susrete, bilo sa voljenom osobom, bilo sa nekim koga želite da osvojite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan možda nije savršen za posao, jer ste pomalo neefikasni, ali je zato savršen za sve ono što je vezano za emotivni segment. Bićete nežni i romantični prema voljenoj osobi, a ukoliko ste sami – možete se na prvu loptu skontati sa jednom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Šta god da želite da pokrenete, uradite to baš danas. Toplo vam preporučujem da više pažnje posvetite poslovnom segmentu, jer možete očas posla dogovoriti neke bitne poslove. Svakako sa osobom koja vam se dopada ugovorite susret.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U poslu ovaj dan je dušu dao za sve ono što želite da postignete. Savetujem vam da ne oklevate ni u jednom momentu. I emotivno je ovo dosta povoljan trenutak da sa voljenom osobom sredite neke napetosti koje postoje u vašoj vezi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas je dan koji donosi povoljnosti. Imate dovoljno i energije i podsticaja – potrebno je samo da se pokrenete i uradite. I emotivno će ovo biti jedan od boljih dana u proteklom periodu. Kao da ste se vi I partner konačno razumeli I “pronašli”.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako vam energija dana ne odgovara u potpunosti, ipak možete dosta toga uraditi, ukoliko sebe naterate da funkcionišete onako kako vam drugi nalažu. Trenutno sebi niste najbolji savetodavac, pa vam se preporučuje da čujete šta drugi imaju da kažu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Toliko vam sve ide na ruku da ćete povremeno biti zbunjeni situacijama. Nemojte previše razmišljati, već hvatajte svoje šanse – bilo da su one kroz poslovni, emotivni ili prijateljski segment. Značajni susreti i kontakti vam sleduju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Suviše je sve oko vas užurbano da biste se osećali najbolje, ali pokušavate da se snađete u situacijama koje su vam nametnute. Velika podrška od strane šefova vas može iznenaditi. Nemojte to pokvariti negativnim stavovima. Emotivno – savršen dan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nećete imati primedbe na dešavanja u poslovnom segmentu. Sve ste lepo uspeli da uklopite i sami primećujete da sve ide ka rešavanju. I u emotivnom delu stoji pojačana romantika i mogućnost da sa voljenom osobom provedete lepe trenutke.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neka pomoć dolazi baš onda kada vam je potrebna. Ovo će učiniti da ponovo sa više optimizma krenete da gledate na situacije u poslovnom segmentu. Osećate se rasterećeno i to će se odmah primetiti i u vašim emotivnim relacijama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ne ide vam baš sve na ruku, ali ćete uspeti da okolnosti okrenete u svoju korist. Neki ljudi se mogu pokazati kao pravi prijatelji ili neko na koga se možete osloniti. Bićete iznenađeni koliko je neko spreman da vam pomogne. Emotivno ste stabilno i zadovoljno.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dan kao stvoren za sve ono što je vezano za poslovni segment. Ni u ljubavi nije drugačije – bićete uljuljkani u nežnosti sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni – ovaj dan vam može doneti interesantnu osobu sa kojom ćete se odmah povezati.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.