dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.02.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tokom današnjeg dana ćete biti odlično raspoloženi, samo nemojte preterivati u zahtevima prema saradnicima, naročito u prepodnevnim satima. Moguće su manje rasprave. Po pitanjima novca budite oprezniji. Emotivno – dan za iznenađenja i ljubavne preokrete.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U ovom danu vudite malo obazrivi kada je odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima u pitanju. Može doći do razmimoilaženja po nekim pitanjima. Ne shvatajte sve kao atak na sebe. Partner kao da upravlja vašim raspoloženjima danas – čas vas « diže », čas « spušta ».

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tokom današnjeg dana odlično raspoloženje i dobri poslovni kontakti. Možete se na kratko iznervirati zbog nekih sitnica, ali ovo je brzo i lako rešivo. I pored nervoze koja će povremeno biti prisutna u vama – uspevate da pronađete prave reči za voljenu osobu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tokom ovog dana očekujte velike pomake u poslovnom segmentu – neki dogovori će konačno biti potpisani ili će se krenuti sa njihovom realizacijom. U ljubavi vam danas sleduju iznenađenja – prijatna, naravno.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Veliki entuzijazam I pokret očekuje Lavove tokom ovog dana. Na lakši način uspevate da rešite poslovna pitanja. Mogući su i novi dogovori. Posvetite više vremena voljenoj osobi – potrebno je da budete zajedno i okrenete se jedno drugom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Veliki broj obaveza koje vas očekuju tokom ovog dana može vas na kratko uplašiti ili učiniti da se zablokirate. Na svu sreću, ovo je kratkotrajno – već tokom ranih popodnevnih sati i kasnije tokom dana – nezaustavljivi ste. Ovo važi i za emotivne teme i dileme.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Trenutno ste fokusirani na sve ono što se vezuje za finansije, pogotovo što vas od ranog jutra mogu sačekati troškovi koje niste očekivali. No, jutarnje nerviranje pretvoriće se u popodnevno zadovoljstvo. Ne podbadajte osobu koju volite, koliko vam god to bilo zanimljivo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tranzitni Mesec u vašem znaku doneće vam celu paletu raznovrsnih osećanja. Kada savladate prvi nalet uznemirenosti, nervoze i kada se organizujete bolje – bićete nezaustavljivi. Danas vam je jako potrebno da imate partnerovu podršku, da biste bili mirni.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nije vreme da žurite kada su poslovne obaveze u pitanju, jer je itekako moguće da napravite po koji propust. Za preciznost I bolju organizovanost – lakši su popodnevni sati. Zanimljivi kontakti sa suprotnim polom – izgleda da je neko pronašao vašu slabu tačku.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nedoumice po pitanju dogovora ili informacija koje su došle do vas – naročito u prvom delu dana. Ne reagujte, sačekajte da vidite ima li zaista pravih razloga za nervozu. Preko prijatelja ili preko društvenih mreža – ostvarujete zanimljive kontakte.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tokom današnjeg dana stoji vam blaga napetost u odnosu sa saradnicima, a naročito sa autoritetima. Sve je ovo lako rešivo, samo nemojte dozvoliti da vas izbace iz takta. Često razmišljate o nekome, ali još uvek ne preduzimate konkretne poteze.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Morate korigovati planove. Takođe, oni oko vas će vas danas lakše izbacivati iz takta, pogotovo što su skloni da vrše promene u dogovorima u poslednjem trenutku. Partner vas može neprijatno iznenaditi nekim izjavama. Sačekajte da vam da objašnjenje.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 10.10.2020.