dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Uspećete da razrešite nedoumicu ili problem sa kolegom. Opterećeni ste obavezama i možete zaboraviti na neki dogovor. Ne stvarajte loš utisak kod ljudi sa kojima sarađujete. Planirate da iznenadite emotivnog partnera.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Opterećenje i pritisak. Drugi jako utiču na vas, čine vas nervoznim. Pokušajte da optimističnije gledate na ono što se dešava. Osobu do koje vam je stalo možete iznenaditi strasnim nastupom I inicijativom. Kontakt sa osobom iz prošlosti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mnoge stvari vam odvlače pažnju, a to ne biste smeli da dozvolite. Otvoren je teren za pogreške I za  lošu komunikacije sa sadnicima. Nema potrebe da odustajete od pokušaja da ostvarite jaču konekciju sa nekim ko vam se dopada.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke neprijatne situacije morate završiti, koliko god vam to ne bilo milo. Ne izgovarajte se drugim obavezama jer će vam ovo ako prolongirate, samo napraviti još veći teret. Neku raspravu sa emotivnim partnerom možete završiti na lakši način.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas imate jak podsticaj za sve. Ovaj dan je posebno dobar da pokrenete pitanja od izuzetne važnosti za vas. Ne oklevajte ni u jednom trenutku. Savršen dan i za emotivne kontakte, priča teče lako. Aktivirajte se prema osobi koja vam se dopada.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Svojim stavovima sputavate sami sebe. Protok nekih informacija je usporen, morate se vi lično više aktivirati da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Ne dozvolite da neka bitna pitanja između vas i voljene osobe ostanu neizrečena.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Budite inicijator po važnim pitanjima. Ne postoje razlozi da odugovlačite niti da se sklanjate od nekih situacija. U emotivnom delu ne smete zanemarivati ono što ste obećali partneru. Potrudite se da danas poradite više na komunikaciji sa njim.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Drugima će biti jako teško da vas pročitaju, samo vodite računa da se u nekim detaljima i sitnicama „ne izlanete“. Postoji nešto što sakrivate od emotivnog partnera, šta god da je, trudite se da ne budite nepoverenje kod njega.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrebna vam je usluga od strane kolege. Možete je dobiti, ali budite iskreni i otvoreni u svojoj molbi i nastupu. Vreme je da voljenoj osobi pokažete više razumevanja po nekim pitanjima. Previše ste stegnuti u pokazivanju emocija.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ono što vam je rečeno u poverenju ne iznosite drugima. Obećanja data u toku današnjeg dana su jaka i donose vam potrebno samopouzdanje i rešenost da istrajete u trenutnim okolnostima. Emotivno slab dan, obojen prošlošću.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U poslednjem trenutku uspevate da ostvarite nešto što ste isplanirali, i to posle velike borbe sa okolnostima. Bićete zadovoljni sobom i to dobro raspoloženje ćete preneti u kontakte sa prijateljima, ali i sa emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas privedite kraju jednu obavezu ili posao koji imate. Odugovlačenje bi vam samo moglo doneti problematiku, pa se angažujte više. Lako ćete razrešiti neku sitnu problematiku vezanu za emotivnog partnera danas.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za hurmašice
Prethodni artikal
HURMAŠICE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.