dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.03.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Subota bi valjda trebala da bude dan za odmor, zar ne? No, čini mi se da se vi danas baš i nećete naodmarati, jer obaveze zovu sa svih strana…U emotivnom segmentu – možete vrlo dobro  funkcionisati sa partnerom po nekim pitanjima koja vas oboje interesuju ili praviti zajedničke planove.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Niste baš u nekom elanu za posao, pogotovo ako su obaveze koje vas iritiraju danas na dnevnom redu. Potrudite se da sve što imate obavite u prepodnevnim satima, jer već nakon tog vremena sve vas vuče na neku drugu stranu. Dan je dobar za druženje sa prijateljima ili izlazak u večernjim satima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrebno vam je da se malo rasteretite od obaveza I da se opustite, pa ćete na svaki mogući način gledati da danas izvrdate sve ono što je vezano za posao. U suštini, sada bi vam najviše prijala domaća, porodična atmosfera, pogotovo ako bi voljena osoba bila kraj vas…

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pohitajte da sve što imate da obavite od posla I završite u prepodnevnim satima, jer već nakon tog vremena ulazite u period kada ćete biti previše umorni I nećete moći da se fokusirate I skoncentrišete. Moguće je da ćete dogovore koje ste imali zakazane ipak morati da odložite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate više energije I elana za posao nego inače. Doduše, obaveze koje morate da završite su sitne I one vam neće oduzeti mnogo vremena, tako da ćete veći deo dana imati samo za sebe I svoje potrebe. Savet je da sa nekim iz kruga prijatelja odete u kafić, kupovinu ili na večeru.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ovaj dan vam uglavnom donosi bolje raspoloženje, ali I veću potrebu da se posvetite nekim sitnim, ali važnim detaljima I situacijama u poslovnom segmentu. Popodne I veče mogu biti neuobičajeno romantični, ako se vi I partner samo malo potrudite…

{adselite}

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Verujem da bi vam najradije prijalo da sve obaveze ostavite za sobom I da se dobro odmorite, ali neke situacije u poslovnom segmentu vam neće dati mira I moraćete da im posvetite svoju punu pažnju. Nešto ste statični I kad je voljena osoba u pitanju, neraspoloženi za susret.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Zaista se lepe šanse mogu ukazati Škorpijama vezano za poslovni segment. Može vas iznenaditi poziv osobe sa kojom ste ranije sarađivali, a koja je I sada voljna da vas angažuje. U emotivnom životu danas malo dešavanja – uglavnom će se sve svoditi na kontakte sa prijateljima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan će vam proleteti, a da nećete ni biti svesni gde ste izgubili vreme. Mnogo kontakata i razgovora, ali je teško da će bilo koji od njih dati neke konkretnije ili isplativije rezultate. Osećate pritisak od strane partnera ili iz kruga porodice. Više će vam odgovarati da se povučete.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

I dalje ste u procesu prikupljanja informacija, jurenju razgovora i sastanaka sa saradnicima. Vreme će proći kao rukom odneseno. Moguć je kontakt sa osobom sa kojom već odavno pokušavate da pokrenete saradnju. U emotivnom segmentu – mnogo priče, ali malo dešavanja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Bilo bi dobro da danas privedete kraju obaveze koje već danima zaobilazite, jer ćete inače samo napraviti sebi problem. Osoba sa kojom ste u povremenom flertovanju inicira susret sa vama – možda baš i niste u fazonu za izlazak, ali bi bilo dobro da malo izađete iz kuće.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jaki kontakti sa poslovnim partnerima i osobama sa kojima želite da pokrenete neku formu saradnje. Potrudite se da budete jasni i koncizni u dogovorima, jer stoji mogućnost da se vi i sagovornik ne razumete u potpunosti. Dan dobar za susret sa voljenom osobom – nežnost i romantika stoje…

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.