dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Budite pažljivi sa novcem. Dan nije pogodan za finansijska ulaganja a i po pitanju troškova budite oprezni – pare će vam se lako izvlačiti iz džepa. Ne žurite sa odlukama. Odlično za nove emotivne početke – vruće i strasno.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sve vezano za posao će vas zaokupiti i odneti vam energiju. Brz i užurban dan koji može doneti dobre rezultate. Svesni ste kako delujete na udvarače i to vam prija. Raspoloženost za flertovanje. U vezama – nervoza.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U dobrom ste raspoloženju pa će biti lako izboriti se sa svakom situacijom na poslu. Suštinski ste mirni, jer shvatate da ne vredi nervirati se. Biće prilika i za zaradu. Kontakt od nekog ko vam se dopada, ali samo kratko dopisivanje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Kako dan bude odmicao bićete raspoloženiji za posao. Verovatno ćete najviše uraditi pred kraj radnog vremena ili završiti sa obavezama u poslednjem trenutku. Pojačani troškovi. Emotivno – niste zadovoljni situacijom sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Kada obaveze nagrnu, jedino što je moguće uraditi jeste – prihvatiti ih se. Ne odugovlačite, imate dovoljno energije da dosta toga završite. Uspostavljate komunikaciju sa više osoba. Zanimljivo vam je, popravlja vam raspoloženje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Muče vas nesigurnosti oko planova. Ako radite sa dokumentacijom, proverite sebe. Stoji mogućnost grešaka, ali isto tako i uočavanje i ispravljanje. U drugom delu dana izlazak sa prijateljima i pokušaj da nekoga šarmirate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neke informacije stižu do vas, a mogu se vezivati najviše za finansijski segment. Mogućnost priliva ili naplate nekog potraživanja. Dan je dobar i za komunikaciju sa osobom koja vas interesuje. Varnica će biti, pa gde vas odvedu…

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Jedan dogovor vam može dati nadu da neki posao ili projekat možete završiti brže. Imaćete neusaglašenost sa nadređenima. Neki će se i finansijski ovajditi. Želje i potrebe prema emotivnom partneru teško ostvarujete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jako su vas obradovale informacije koje ste dobili ali niste sigurni koliko možete da se pouzdate u njih. Pre nego što krenete sa slavljem – ipak ćete sačekati da dobijete i zvaničnu potvrdu. Dobar dan za kontakt sa suprotnim polom.  

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate osećaj da ste po poslovnim pitanjima u drugom planu. Povremeno nezadovoljstvo. Ipak, biće vam lakše kada se okrenete ka nekom ko vam je emotivno važan ili simpatičan. Nemojte samo u prošlost, mada će vas to itekako privlačiti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste rešili da nećete ništa na brzinu, I u pravu ste. Rešenje nekih situacija dobićete samo ako zastanete i razmislite. Potreba za većom organizovanošću. Jako vam se dopada komunikacija koju imate sa nekim. Podstiče vas.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pravo vreme za komunikaciju. I poslovni segment vas hoće, ali ni emotivni neće biti ništa manje aktivan. U suštini, sve ono što vam je bitno, pokrećite i ne oklevajte. Iako vas mogu mučiti neke nesigurnosti, savladajte ih.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA JAFFA KOLAČ
Prethodni artikal
JAFFA KOLAČ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.