dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan čija vam energija odgovara. Bićete hitri, brzi I aktivni tokom celog dana kroz poslovni segment. Takođe, otvoriće vam se mogućnosti tajnih dogovora i susreta. Ovo može biti aktuelno i za poslovni i za emotivni segment.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas možete dobiti najavu putovanja koje će biti u narednim danima, bilo da je u pitanju posao ili emocije. Dobra energija i raspoloženje. Osećate veliki emotivni podsticaj i aktivirate se prema osobi do koje vam je stalo.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dobar odnos sa saradnicima. Slobodno predstavite svoje ideje i rešenja. Možete biti pomalo zabrinuti što se finansijskog segmenta tiče. Lako ostvarujete komunikaciju sa osobama sa kojima dolazite u kontakt.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sve ono što imate od obaveza obavite do ranih popodnevnih sati, jer se može dogoditi da nakon tog vremena saradnici više ne žele da čekaju. Emotivni partner vas pritiska, moguće je da se kod njega probudila sumnjičavost.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Šta uradite do podneva, uradili ste. Posle tog vremena bi najbolje bilo da odete što dalje od svih, jer ćete svima smetati, biti na putu, a možete napraviti i gomilu grešaka. I sa voljenom osobom možete imati napete momente.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dobijate informacije o novom poslu, projektu….nije toliko važno šta je u pitanju, važno je da je ovo baš po vašoj volji i da vam odgovara u potpunosti. Prema voljenoj osobi ćete se postaviti nešto drugačije nego u prethodnim danima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imate potrebu da radite nešto konkretno, da napravite dogovore, da pomognete kolegama. Bićete aktivni i uživati u podsticajnoj i dobroj energiji oko vas. Zvučite više nego ubedljivo prilikom novih poznanstava.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Napravili ste odličan plan šta sve morate obaviti. Šteta što će to ostati samo na planovima, jer će vas dešavanja vezana za emotivni segment « pomeriti sa mesta ». Sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret sa nekim ko vam je u mislima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Poslovni saradnici nisu u potpunosti iskreni. Zato je najbolje postaviti se odlučno u nekim situacijama. Znate šta želite i ne pristajte na manje od toga. Dan je pogodan za avanture I flertovanja. U emotivnim odnosima ljubomora.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Kontakti sa poslovnim partnerima će biti pomalo naporni, ali ovo je minorno u odnosu na neke situacije od ranije. I emotivno ovo može biti više nego ispunjen dan. Prevaziđite neku sitniju problematiku u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako ne postoji poseban razlog, malo ste umorni. Bićete usporeniji i više će vam vremena trebati čak i za najosnovnije obaveze. Emotivno –  popodne je dobro ako imate želju da provedete zajedničke trenutke kod kuće sa voljenom osobom

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tokom ovog dana može biti jako dobrih momenata i u poslovnom i u emotivnom delu. Napravićete fin dogovor sa poslovnim partnerom ili klijentom. Ukoliko ste sami, odlično je vreme za nova poznanstva koja se mogu aktivirati neočekivano.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.