dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.04.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Em su okolnosti danas opterećujuće po vas, em morate da žurite zbog kratkih vremenskih rokova, što vam nikako ne odgovara. Potražite pomoć kolega, mogu vam izaći u susret. Niste opušteni u kontaktu sa voljenom osobom. Ne izazivajte nervozne momente.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke šanse se neočekivano mogu otvoriti kroz dogovore sa poslovnim saradnicima. Od vas se zahteva brza odluka, pa budite spremni da reagujete. Osećate se sputano u nekim okolnostima koje vam ne odgovaraju kada je vaš emotivni život u pitanju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jednim delom su se neke vama bitne situacije ubrzale, ali još uvek ne dobijate naznake da je rešenje blizu. Izgleda da ćete još neko vreme morati da budete strpljivi. Više ste otvoreni za kontakte I flertovanje sa suprotnim polom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tokom dana ćete uspeti da dođete do rešenja za zastoje koje ste imali u poslu. Ipak, čini mi se da ćete samo delimično obaviti ono što se od vas očekuje. Sa voljenom osobom odnos je u potpunosti promenljiv. Možete se raspravljati oko sitnica.  

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tenzija koju ste osećali u poslu, naročito vezana za kontakte sa saradnicima, danas se osetno smanjuje. Uglavnom uspevate da ostvarite korektne dogovore. U nekim kasnijim večernjim satima može doći do nesporazuma sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Bilo bi dobro ako biste prepodne iskoristili da završite zahtevnije obaveze, jer vam je u tom periodu jača koncentracija i više ste fokusirani. Ne odlažite ono što morate obaviti, kasnije će biti teže. U kontaktu sa suprotnim polom ste pričljivi, zabavni, duhoviti.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Posle nekih napetih i pomalo tenzičnih momenata tokom jutarnjih sati, ulazite u jednu mirniju i stabilniju fazu. Ostatak dana je ne samo poslovno, već i emotivno vrlo dobar po vas. Možete dobiti poziv od strane osobe koja vam je privlačna i interesantna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas ste vrlo nervozni, na granici tolerancije, ali i sopstvenih snaga, pa ćete verovatno sa teškom mukom izgurati obaveze koje imate. Možete biti kritični prema onima sa kojima dolazite u kontakt. U odnosu sa partnerom stoji blago zahlađenje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tokom ovog dana vas vodi samouverenost i osećaj da ste po nekim pitanjima u pravu. Promene koje se dešavaju, idu vam u korist. Možete malo da se opustite. Bivši emotivni partner postaje sve intenzivniji u pokušajima da obnovi komunikaciju sa vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ublažite stav prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Osećate nervozu, pa možete biti netolerantni ili naporni u komunikaciji. Nemojte kritikovati druge. Odnos sa voljenom osobom može biti ispunjen lepim strastima, ako se samo malo opustite…

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nekim situacijama niste baš u potpunosti zadovoljni, ali ne možete da poreknete da stvari u poslu dolaze na svoje mesto. Ipak, svesni ste da se oko nekih projekata morate još potruditi. Dan je ispunjen kontaktima sa mnogo ljudi. Zanimljiva dešavanja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Energija ovog dana vam prija, solidno ste raspoloženi i spremni da se posvetite obavezama. Sa lakoćom ćete uspostavljati kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima. Jedna osoba vam prebacuje da nemate dovoljno vremena za nju. Raščistite nesporazume.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.