dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.05.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Svesni ste da morate odraditi obaveze na drugačiji način od onoga koji vama odgovara, ali je to trenutno doista neophodno. Postavite se odgovornije prema saradnicima. Imate odličan kontakt sa osobom koja bar trenutno nije blizu vas.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Od vas se trenutno zahteva mnogo više od onoga što vi možete postići. Dosta ste opterećeni, a nije vam jasno ni kako ćete sa ovim uspeti da se izborite u rokovima koji su vam dati. Kontakt od strane bivšeg partnera vam donosi nedoumice, odgovoriti ili ne?

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Poslovni partneri i šefovi su danas teški, ali to ne znači da krajnji rezultat neće biti povoljan po vas. Umete vi da se izborite sa situacijama. Emotivno – vidite da voljena osoba pokušava da ispravi neke stvari u vašem odnosu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Prilično ste ambiciozno zagrizli da završite obaveze i vrlo brzo ćete shvatiti da je ovo prevelik zalogaj za vas. Ipak, rešavate da ne odustanete. Emotivno – ovaj dan može doneti veće razumevanje sa partnerom i pojačati strast među vama.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas se bacite u akciju, jer su vam dogovori više nego dobro postavljeni. Dobijate informacije koje će vas obradovati, a mogu se vezivati i za finansijski segment. Sa nekim ko vam se dopada, danas možete ostvariti dublji kontakt.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako su poslovni partneri zahtevni, mnogo lakše uspevate da ispunite njihove zahteve i komunikacija se evidentno poboljšava. Sa voljenom osobom pravite neke planove i dogovore. Unapred se radujete zajedničkim trenucima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nikako ne uspevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa drugima. Zahtevi onih sa kojima dolazite u kontakt su preterani i prenaporni po vas. Emotivno nezadovoljstvo, mada možda nema pravih razloga za tako nešto.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Čini vam se da svi od vas nešto traže, nešto zahtevaju, a vi ne znate na koju ćete stranu. Pokušaćete da napravite distancu i sklonite se, da biste uspeli da završite obaveze. Danas jake želje, ali slabo ostvarenje kada je emotivni segment u pitanju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jedan dogovor vam daje nadu i očekujete da će vam njegova realizacija popraviti trenutnu situaciju. Sve izgleda kao da će ovo i biti ispoštovano. U velikim ste razmišljanjima kada je bivši emotivni partner u pitanju. Sve vas podseća na tu osobu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jedna ponuda će danas stići do vas. Možda to nije ono što ste vi priželjkivali, ali prihvatite, potrebna su vam dodatna finansijska sredstva. Preterujete u nekoj komunikaciji sa voljenom osobom. Ne zahtevajte previše.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sve već u prepodnevnim satima dolazi do tačke kulminacije. Neko drugi bi se pogubio u ovim okolnostima, ali vi uspevate da se smirite i da napravite prioritete. U emotivnom segmentu – jak kontakt sa osobom preko posla.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Promenljivo i nestabilno raspoloženje. Čini vam se da ništa ne valja i ne funkcioniše kako treba – niti posao, niti emocije. Opterećeni ste takođe i emotivnom prošlošću. Danas stoji mogućnost kontakta sa ovom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.