dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.06.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovnovi danas imaju odlične mogućnosti da ostvare kontakt sa osobom koja ih interesuje. I oni koji su već u vezi provešće neke divne i opuštene zajedničke trenutke. Sve u svemu – jedan miran i ispunjen uživanjima dan je pred vama.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Možda biste vi rado danas u neku skitnju ili provod, ali bih ipak rekla da ćete svoje vreme posvetiti ukućanima. Neki od vas će danas imati porodično okupljanje, ručak ili neki vid proslave. Ako ništa drugo – pozovite voljenu osobu da vam pravi društvo kod kuće.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pravi je momenat da sa prijateljima konačno odete na tu kafu ili ručak koji toliko dugo ugovarate….ili da provedete neke opuštene momente u šopingu sa drugaricama. Obavezno posvetite i malo vremena voljenoj osobi – makar kroz komunikaciju, porukice.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju društvenih aktivnosti. Najbolje bi bilo da ovaj dan iskoristite na taj način što ćete se prvo dobro odmoriti, a onda “izaći među ljude”. Najviše će vam prijati kontakt sa emotivnim partnerom. . Budite zajedno, volite se, uživajte jedno sa drugim.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete rešiti da se posvetite sebi. Funkcionisaćete u jednom usporenom ritmu, ali to će vam izuzetno prijati. Dan iskoristite za svoje uživanje, za kontakt sa prijateljima, ali i sa emotivnim partnerom. Raspoloženi ste za ljubav, zajedničke opuštene trenutke.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ne dozvolite da vam ovaj dobar dan pokvare razmišljanja o nekim poslovnim problemima ili finansijskim opterećenjima. Bolje je da svoje misli okrenete na drugu stranu, ka nekim lepšim temama – na primer – ka kontaktu sa voljenom osobom ili simpatijom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vaše polje emotivnih partnerstava danas je obojeno tranzitnim Mesecom, pa je više nego dobro da se usmerite na ovu stranu. Ne samo da ćete se u druženju i kontaktu sa voljenom osobom opustiti i rasteretiti, već možete i pokrenuti neku komunikaciju o pitanjima koja su vam bitna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas želite da budete viđeni, da uživate u utisku koji ostavljate na druge. Itekako će vam prijati da vodite „glavnu reč“ u svom društvu, da organizujete neki zajednički provod i opustite se. Ako ostane vremena i za emotivnog partnera, odlično. Ako ne – imaćete svakako ispunjen dan…

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je pravi trenutak da realizujete svoje planove po pitanju zabave i druženja, ali i ljubavi. Pokrenite se prema osobi koju želite da osvojite, jer je više nego izvesno da ćete uspeti ili da ostvarite odličnu komunikaciju, ili čak da ugovorite susret. Odličan dan je pred vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Raspoloženi ste, elokventni, duhoviti, lepršavi. Danas niko ne može da odoli vašem šarmu. Moguće je da ćete jedan deo dana provesti u porodičnom okruženju, ali ostatak svakako iskoristite da budete u kontaktu sa prijateljima ili emotivnim partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vaša pažnja je danas u potpunosti usmerena na voljenu osobu. I vi i ona ste rešili da vreme posvetite jedno drugom. Neki od vas će izabrati da budu aktivni – da odu u šoping ili šetnju sa partnerom, dok će drugima više odgovarati da se zavuku u kuću i uživaju….

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Na žalost, samo jedan kraći deo dana ćete uspeti da iskoristite samo za sebe. Mnogo vremena ćete provesti u ispunjavanju obećanja koje ste dali ukućanima. Doduše, ovo vam neće teško pasti – ispunjava vas da budete okruženi članovima porodice.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 21.04.2021.