dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.06.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Imaćete dovoljno snage da se izborite sa „naletom“ osoba koje su raspoložene da vas svaki čas zivkaju i ispituju. Vi pokušajte da se držite onoga što ste zacrtali. Smatrate da je voljena osoba previše zahtevna, ali ćete se potruditi da joj izađete u susret.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan kada je moguće unaprediti odnose u kolegijalnom okruženju. Doduše, trebaće vam nešto više takta, ali ne sumnjam da ćete se potruditi. Voljena osoba je neuobičajeno nežna i romantična i to vam baš prija. Potrudite se da uzvratite na pravi način.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sve ono što od obaveza danas dobijate treba završiti odmah. Iskreno, vi baš i niste u nekom raspoloženju da biste se lomili, pa ćete funkcionisati u svom tempu. Pa kada stignete….Više vas interesuje sve ono vezano za emocije, jer ste neuobičajeno osetljivi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nešto više napetosti u komunikaciji sa bitnim saradnikom ili šefom. Smatrate da se od vas očekuje nešto što nije vaš posao. Ipak, trudićete se da koliko toliko ublažite svoje reči. Dosta korektan odnos i mogućnost susreta sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Razmišljate da li ste rečima ili postupcima uvredili neke osobe ili napravili štetu u poslovnoj saradnji. Trudićete se da ispravite sve ono što se ispraviti da. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi, ali smatrate da ona ne reaguje na pravi način na vas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Informacije vezane za poslove koji su vam bitni stižu sa svih strana, ali vi niste sigurni u koje se treba pouzdati, a u koje ne. Previše razmišljate i delujete rastreseno – potrudite se da ne napravite neki propust. Voljena osoba vam najavljuje lepe događaje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

S jedne strane niste nezadovoljni – dobili ste povoljne informacije o onome što vas interesuje. S druge strane pak, ipak stoji zabrinutost kako ćete uspeti da se uklopite sa svim obavezama koje imate. Vrlo ste emotivno i nežno raspoloženi prema partneru.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nadate se jednom interesantnom poslovnom dogovoru, ali ćete rezultatom biti samo delimično zadovoljni. Moguće je da će finansijski deo biti manji od očekivanog. Jedna osoba vam se sve više podvlači pod kožu. Non stop razmišljate o njoj.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Osećaj da neka promena treba svaki čas da se dogodi neće vas napuštati. Onima sa kojima dolazite u kontakt delovaćete zamišljeno i rastreseno. Zabrinutost zbog emotivnog segmenta – ne dopada vam se u kom pravcu situacija ide.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

I pored nešto težeg funkcionisanja sa kolegama, ipak uspevate da na vreme završite obavezu koju ste dobili. Neko ima za vas poslovni predlog – napravite sastanak i saslušajte. Smatrate da je vreme da neke stvari iznesete na dnevni red sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dosta ste se smirili, verovatno zato što ste se rasteretili i skinuli neke stvari sa dnevnog reda. Dobra energija i atmosfera u poslovnom okruženju. Voleli biste da toliko toga kažete osobi koja vam je srcu mila. Ipak, kao da se ne otvara pravo vreme.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Do vas stiže najava promene ili pozitivnog dešavanja. Još uvek ne smete da se radujete, jer se bojite da će se ovo u poslednjem trenutku izjaloviti. Moguće je da vam fali odmor i opuštenost. Pokušajte da se rasteretite kroz kontakt sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.