dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Uspećete da izađete na kraj sa nekom većom poslovnom problematikom. Povremeno napetost u komunikaciji sa najbližim okruženjem. Vi ste dobro raspoloženi, pa ćete biti spremni da prelazite preko provokacija od strane voljene osobe.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Napravili ste plan prioriteta i obaveza i trudićete se da završite sve ono što ste namerili. Doduše, pojedini saradnici neće biti voljni da vam izađu u susret po nekim pitanjima, što će vas malo usporiti. Ne dopada vam se tvrdoglavost voljene osobe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ćete želeti da neke situacije u poslovnom okruženju dovedete u red i okrenete u svoju korist i prilično je verovatno da ćete u tome i uspeti. Jedna osoba vam se sve više uvlači u misli. Moguće je da ćete se odlučiti na potez prema njoj.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ništa se posebno podsticajno neće dešavati, pa bi mogli da iskoristite vreme i da završite neku svoju, ličnu obavezu. Potreba za emotivnom sigurnošću je jaka, pa će se Rakovi okrenuti u potpunosti ka voljenoj osobi u drugom delu dana.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Obavezali ste se da ćete završiti nešto, i sada jurite da biste ovo odradili na vreme. Dosta nervoze u toku dana, ali ćete pokušavati da držite situaciju pod kontrolom. Rasprava sa voljenom osobom. Moguće je da će sitnica prerasti u svađu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko vam danas postavlja uslove na koje vi niste sigurni da možete da pristanete. Moguće je da ćete veći deo dana provesti u žurbi, pokušavajući da ispoštujete rokove koji su vam nametnuti. Uvedite više strasti u svoje emotivne relacije.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vaša organizacija u poslovnom segmentu je dosta dobra i moći ćete da završite one obaveze koje su vam od značaja. Prija vam odobravanje vašeg rada od strane saradnika ili nadređene osobe. Mogućnost susreta sa nekim ko vas jako privlači.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Velike obaveze ste ostavili iza sebe i osetićete rasterećenost. Dan za opuštanje od napetih momenata, moguće je da ćete se truditi da izbegavate gužvu i jače kontakte sa saradnicima. Danas neusklađenost sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mogli biste čuti zanimljive vesti od strane saradnika. Imaćete razloga da budete zadovoljni, mada ste svesni da će ovde realizacija tek doći. U kontaktu sa osobom koja vam je zanimljiva ste previše povučeni i ne odajete ništa od sebe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Povremeno ćete imati utisak da neko od saradnika ili kolega pokušava da na lukav način izvuče nešto iz vas. Verovatno ste u pravu po ovom pitanju. Budite otvoreniji prema nekim sa kim ste od skora u emotivnom kontaktu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odredite prioritete i ne dozvolite da vas distrakcije ometu u onome što ste isplanirali. Koncentracija vam je vrlo bitna da ne biste napravili propuste u obavezama. Previše očekujete od voljene osobe, a vi lično niste spremni da se prilagodite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vi se uvek trudite da najbližim kolegama i saradnicima priteknete u pomoć. Zato će vam jako zasmetati što osoba koja vam je potrebna nalazi izgovore i izvlači se, prepuštajući teret obaveza vama. Nešto je probudilo vašu sumnju prema partneru.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.