The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neko želi da sasluša vaše predloge. Spremite se da obavite ozbiljan poslovni razgovor, ali ne očekujte odmah odgovor. Rezultate ćete znati tek za par dana. Dobra atmosfera u kontaktu sa emotivnim partnerom. Oboje ste raspoloženi i u pravom elementu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Provalili ste da se neko od kolega ponaša kao da vam je prijatelj, pokušavajući da otkrije stvari koje ga u vezi vašeg privatnog života interesuju. Ne nasedajte, jer će brzo pokazati svoje pravo lice. Voljena osoba će se aktivirati u popodnevnim satima, sa pravim predlogom za zajednički izlazak.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pozitivan odgovor po pitanjima koja su vam bitna dobićete u popodnevnim satima. Shvatate da su se neke pozitivne promene pokrenule i nestrpljivi ste da se što pre bacite u akciju. Iznenadite voljenu osobu pozivom za izlazak, umeće da vam uzvrati na pravi način.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas može biti nesporazuma u komunikaciji, kao da sagovornik i vi niste na istim talasnim dužinama. Potrudite se da budete jasni da bi vas druga strana razumela. Vrlo intenzivna osećanja u odnosu sa voljenom osobom. Neophodno vam je da odvojite malo vremena samo za vas dvoje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U prepodnevnim satima ste u najboljem raspoloženju i sve obaveze koje imate završite tada, jer će vas kasnije već uhvatiti statičnost i letargija. Najradije provodite vreme kod kuće. Ako bi partner još mogao da vam se pridruži i usput ponese i neku poslasticu da se osvežite – to bi bilo odlično.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Možda isprva nećete znati šta da uradite po nekom pitanju, ali ćete razmisliti i shvatiti šta vam je činiti. Potrebno vam je više slobode u odlučivanju ako radite sa partnerima. Najbolje ćete se osećati ako sa voljenom osobom prošetate ili odete u kupovinu nekih sitnijih potrepština.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Od ranog jutra pozitivne okolnosti će se prosto „nameštati“ i ne bi bilo čudno ni da zaradite neki dinar koji niste očekivali. Uživaćete u pažnji koju danas budete dobijali od voljene osobe, a neke od vas očekuje i poklon koji će vas jako obradovati.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U prepodnevnim satima bićete nešto povučeniji, jer pokušavate da smislite strategiju po jednom pitanju. Veće aktivnosti su u drugom delu dana, ali nećete biti zadovoljni svojim učinikom. Lošije raspoloženje u kontaktu sa emotivnim partnerom. Slabo ćete reagovati na njegove pokušaje da vas oraspoloži.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neko vam danas može izaći u susret po pitanju koje vam je dosta važno. Zapamtite da biste mogli da uzvratite. Ne možete da poreknete da dosta razmišljate o jednoj osobi i pitate se da li postoji šansa da se nešto konkretnije dogodi između vas. Za sada će sve ostati samo na razmišljanjima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ako jednu osobu ne možete da ubedite, nemojte džabe trošiti glasne žice. Neki ljudi neće da shvate, čak ni ako im se nacrta. Obavezno prihvatite poziv od strane prijatelja – možete upoznati osobu koja će vam biti veoma interesantna. U svakom slučaju – sledi vam dobro druženje i zabava.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas vas očekuje poslovni sastanak za koji će vam biti potrebne velike pripreme. Obavezno proverite da li ste poneli od dokumentacije sve što vam je neophodno. Velike mogućnosti za susret, makar i kratak, u prolazu, sa osobom koja vam se jako dopada.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Budite odgovorni prema svojim obavezama, naročito u prepodnevnim satima, jer možete na dosta bitne stavke u potpunosti zaboraviti. Raspoloženje vam se popravlja kasnije u toku dana, a paralelno sa njim i strast jača. Jedva ćete čekati da se vidite sa voljenom osobom.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: