dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.10.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Morate dobro da se organizujete, možda i da napravite preraspodelu poslova, da biste stigli da ispunite sve obaveze. Bićete nervozni, ali bojim se da vam to nije opravdanje da neke stari ne odradite. Dobra komunikacija sa suprotnim polom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta vremena će vam oduzeti obaveze koje su vam nametnuli drugi, moguće je da se čak neko nije pojavio na poslu, pa morate da odradite i njegov deo. Iskoristite popodne i veče da se rasteretite, prošetajte sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan je odličan, jer ćete završiti više od planiranog, a uspećete i da obavite razgovor sa potencijalnim saradnikom. Koliko je sve po pitanju posla dobro, toliko se nervirate po pitanju emocija. Partner kao da vas provocira, ne možete da ga „iskulirate“.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U poslovnom segmentu danas vam sledi dosta nerviranja, što zbog gomile sitnica koje čekaju samo na vas, što zbog kritika na vaš rad. Moguće je da ćete zbog neraspoloženja i umora ostati kod kuće, iako ste pozvani na neki izlazak ili druženje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas pokušavate da stignete na sto strana, pa ćete se povremeno gubiti u obavezama. Ipak, imate dovoljno energije, ali i dobrog raspoloženja, pa će drugima izgledati da sve obavljate bez problema. Odlični kontakti sa suprotnim polom, flertovanje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Koliko će vam neke informacije odgovarati danas i dati vam veliku nadu da ćete jedan posao ili obavezu završiti na vreme, toliko će vas onespokojiti sve ono vezano za finansijski segment. Manite brigu i usredsredite se na vaše voljeno biće.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Budite svesni da ako budete pokušavali da posvetite pažnju na više strana i odradite više obaveza odjednom, verovatno će ispasti da nećete završiti ništa, a užasno ćete se nervirati. Žurba da biste stigli na vreme na dogovor sa prijateljima ili partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas neće baš svi moći da vas razumeju. Umećete da budete teški za saradnju, čak i kolegama koje dugo rade sa vama.  Danas je komunikacija između vas i voljene osobe odlična, ona vam pomaže da se rasteretite i opustite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Frka na poslu definitivno će krenuti od podneva, pa zato grabite vreme ujutro da pozavršavate sve što imate, jer kada krene tenzija i napetost i kratki vremenski rokovi – nećete znati ni da li ste došli ili ste pošli. Emotivni partner vam je jako potreban, pokažite mu to, ne blokirajte sami sebe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Niti vi danas u potpunosti znate šta hoćete, niti iskreno drugi znaju šta hoće od vas. Kao da je opšta zbrka nastupila u poslovnim odnosima, provlači se neka tenzija bez ikakvog smisla. Pokušajte da se distancirate od svega, naročito ako nadređeni krene da vam upućuje besmislene kritike.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Koliko s jedne strane uspevate da završite sve svoje obaveze i ostvarite neke interesantne komunikacije sa potencijalnim poslovnim saradnicima, toliko vam smeta što ono što vam je najvažnije ne možete ni sa mesta da maknete. Ostavite za neki drugi dan, biće prilika. Dan dobar za nova poznanstva.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odlični momenti za kontakt, susret ili sastanak sa potencijalnim poslovnim partnerom. Predstavićete sebe u odličnom svetlu i ovo jeste prilika za vas koju bi valjalo iskoristiti. U popodnevnim i večernjim satima odlično raspoloženje za susret sa voljenom osobom. Naglašena strast.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.