dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Od samog dolaska na posao bićete preokupirani razmišljanjima o tome kako ćete uspeti da izađete na kraj sa problemima koji se otvaraju u više sektora. Stvari će se rešiti lakše nego što mislite. Iako nećete imati mnogo vremena za voljenu osobu, prilično dobra atmosfera prilikom susreta.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Mnogo očekujete od poslovnog susreta, ali nemojte biti iznenađeni ukoliko druga strana bude morala da prolongira ili čak u potpunosti otkaže sastanak sa vama. U emotivnim relacijama bićete zahtevni prema partneru i biće mu prilično teško da sa vama napravi neki dogovor.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate osećaj kao da danas svi nešto očekuju od vas. Zatrpani ste obavezama, ali se trudite da optimistično gledate na celu situaciju. Čini mi se da vaše voljeno biće danas takođe neće imati preterano razumevanje za vaš umor i nedostatak vremena. Ako se ne vidite, očekujte prebacivanje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas morate biti praktični i posvetiti se svakoj sitnici na poslu. Istina je da ćete se truditi da vam ništa ne promakne, ali budite svesni da je mogućnost za greške sada velika. Ćutke prelazite preko nekih partnerovih reči ili postupaka, iako vam ni malo nije pravo zbog njegovog ponašanja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta pritisaka i brzih dešavanja u poslovnom segmentu, jer je potrebno na vreme završiti obaveze. Ipak, na kraju radnog dana bićete zadovoljni postignutim. Intenzivno ćete komunicirati sa osobom koja vam se dopada, danas porukice lete na sve strane….

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Promenljivost u raspoloženjima i ponašanjima obeležiće ovaj dan. Moguće je da ste previše opterećeni uspehom nekih svojih projekata. Imate važan dogovor, potrudite se da date sve od sebe. Jake mogućnosti za emotivni kontakt, možda čak i tajne prirode.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Tokom dana ste jako usmereni na sva partnerstva, bilo da su ona poslovna ili emotivna. Doduše, ne očekujte lakoću ni u jednom ni u drugom segmentu, jer kao da se neke stvari dešavaju baš na taj način da vas uspore ili zakomplikuju. Intenzivni susreti sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Još uvek ste u fazi kada ne možete da pređete preko nekih reči nadređenog, pa ćete i dalje pokazivati odbojnost, oštar jezik i kritičnost. Umesto da se trudite da šefa „spustite“, bolje malo pogledajte oko sebe. Jedna velika šansa može danas proći mimo vas. Emotivno ste skroz dobro.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas ima šansi da na blic uzmete neki novac, moguće kroz kratak dodatni posao. Samo nemojte da se previše premišljate i razmišljate, da ova prilika ne bi propala. Danas ste vi lično u poslovnom segmentu korektni, ali drugi baš i ne slede vaš primer. Ne nervirajte se zbog nedokazanih ljudi….

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas dolaze informacije do vas koje vam se baš i neće dopasti. Moguće je da su u pitanju neke novine na poslu, pa ćete opet morati da se prilagođavate drugima. Vaša voljena osoba danas ima velike planove i tražiće od vas da se uklopite, kako god znali i umeli.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Smeta vam što vas jedan od kolega opominje zbog kašnjenja sa obavezama, pa ćete se jako truditi da se od ranog jutra bacite na posao. Pazite samo da ne pogrešite u brzini. Dan je dobar za komunikaciju sa partnerom, ali ne iznosite neke preterano teške priče na dnevni red.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Smetaće vam što danas ne uspevate da se uklopite sa drugima. Kao da imate potpuno drugačiji tempo rada i postoji velika neusaglašenost….a uglavnom će kasniti oni. Danas je moguć susret sa osobom koja će vas zaista očarati u toj meri, da ćete teško uspevati da to i prikrijete.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.