dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan dobar za rešavanje poslovne tematike I kontakte sa novim saradnicima, jer ste aktivni I imate volju da završavate započeto. Pokrenućete se više I prema osobi do koje vam je stalo, večernji sati dobri za susret.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Možete biti malo lenji  pa odlagati obaveze koje morate završiti. Ovo vam nije potrebno, iskoristite pozitivan uticaj ovog dana I usmerite se na posao. O nekome razmišljate intenzivno ali još uvek ne povlačite nikakav potez.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Razmišljate o nekim stvarima na koje baš I nemate uticaj. Bolje je prepustiti da se situacije razreše same od sebe bez vašeg direktnog učešća. Potrebna vam je podrška od strane voljene osobe, ali je pitanje u kojoj meri će ona moći da vam se posveti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke situacije vam mogu izgledati nerešivo, ali ako se više angažujete ili zamolite nekog od kolega za pomoć videćete da se sve može rešiti mnogo lakše nego što ste to mislili. Osećaj usamljenosti može vas pratiti bilo da ste sami ili imate partnera.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da ste napravili dobar dogovor sa saradnikom ili kolegom. Još neke detalje treba razrešiti I posvetićete vreme tome. Imate lepe planove sa emotivnim partnerom, moguće je da je u pitanju neka forma iznenađenja ili izlaska.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Bacilli ste se u razmišljanja oko detalja ili proračuna na poslu. Moguće je da vam je koncentracija slaba pa dobro proverite sve pre nego što prosledite dalje. Pri kontaktu sa partnerom ili osobom koja vam se dopada delujete nezainteresovano I odsutno.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ostalo je da rešite još neke začkoljice oko poslovnog projekta ili obaveze I onda možete reći da ste u potpunosti zatvorili nešto što vas je mučilo duže vreme.  Ukoliko želite da održite dobre partnerske odnose, danas ćete morati da popustite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Poslovna tematika je naglašena I vrlo ćete obraćati pažnju na sve vezano za obaveze koje imate. Ne želite sebi da dozvolite niti jednu grešku. Iz ovog razloga ćete možda odugovlačiti I time iziritirati nekog od kolega. Loš dan za emotivne kontakte.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je vaša pažnja rasuta I samo ćete povremeno uspevati da ostanete fokusirani. Ne samo da posla ima preko glave, već postoji I nerešena situacija sa emotivnim partnerom koja vam smeta I muči vas. Danas je važno da sačuvate samokontrolu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Moguće je da postoje dva sastanka ili dva poslovna kontakta koja morate da obavite, I ne znate kojem biste dali prioritet. Bojim se da će danas teško biti napraviti balans, sedite I razmislite. U porodičnim relacijama su moguće napete situacije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke dogovore I razgovore morate završiti I ne postoje razlozi da to odlažete. Nemojte se izgovarati velikom količinom obaveza, već odradite ono što ste već morali odavno. I sa voljenom osobom je potrebno da popričate o nekim stvarima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas je neophodno završiti sve što vam je ostalo I ne odlagati za naredne dane. I sami ćete to shvatiti kada vas u popodnevnim satima zatrpaju dodatnim obavezama. Neko do koga vam je stalo vam se povremeno provlači kroz misli.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.