dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Napetost u komunikaciji sa saradnicima će biti prisutna, najviše zbog pritiska koji mogu vršiti na vas. Požurivanje, kratki rokovi – sve ovo vam donosi nervozu. Teško usklađivanje je prisutno i sa voljenom osobom. Moguće je da dođe i do distanciranja.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Možete uraditi više od onoga što ste planirali, ali ne očekujte da će to biti lako. Nesporazumi u komunikaciji ili teškoća u dogovorima. Voljena osoba vam može zameriti zbog reči ili postupaka, ali vi nećete biti spremni da priznate deo krivice.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Moraćete da promenite planove, jer ništa neće fukcionisati kako želite. Prisutna je težina, naporne saradnje, a ako morate da napravite dogovor – pripremite se na prepreke i blokade. U odnosu sa voljenom osobom vodite „lake priče“.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

 Neke obaveze vam „vise nad glavom“ i nećete moći da se opustite dok ih ne završite. A to će danas biti dosta naporno i opterećujuće po vas. Emotivni partner vam nedostaje, ali nikako ne uspevate da se uklopite što se vremena za susret tiče.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Malo ste u raskoraku sa vremenom, ali ćete se truditi da postignete što ste isplanirali. Osećate da se poslovne situacije „zakuvavaju“ ali smatrate da još uvek nije vreme da reagujete. Sa emotivnim partnerom je potrebno više prilagođavanja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas niste raspoloženi za posao. Teško vam je da funkcionišete, teško vam je da razmišljate, a najteže vam pada da komunicirate sa ljudima oko vas. Jedva ćete čekati da završite sa radnim danom i da pobegnete kući. Najbolje u zagrljaj voljene osobe.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Teški sagovornici, a vi jedva uspevate da se kontrolišete i da ne „eksplodirate“. Osetićete olakšanje kada budete izašli sa posla. Razočarani ste partnerovom nemogućnošću da se uklopi u vaše planove. Ipak, trudićete se da se to na vama ne vidi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Jedino ličnom snagom i samokontrolom uspevate da ostanete mirni. Ipak, želećete da što pre „pobegnete“ od osoba koje su vam danas previše teške. Emotivni partner se trudi da vam ugodi i oraspoloži vas, što će mu svakako poći za rukom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Priveli ste kraju veću poslovnu obavezu i osećate iscrpljenost. U prvom delu dana teško ćete funkcionisati, i najradije ćete se sklanjati od napornih ljudi. Smatrate da voljena osoba preteruje i nećete se ustručavati da pokažete svoje nezadovoljstvo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Možda je danas previše obaveza, ali se trudite da sve okončate na vreme i ne zaboravite ništa od onoga što vam je bitno. Bićete sporiji, ali samo iz razloga da ne napravite grešku ili propust. Prijaće vam opuštajući momenti sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Od vas se zahtevaju brze reakcije i komunikativnost, a to će vam posebno teško pasti. Umorni ste ili u nekoj formi energetskog pada i trebaće vam više napora nego inače da biste bili funkcionalni. Odlična komunikacija sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neko iz kolegijalnog okruženja može vam pomoći da prevaziđete napornu situaciju ili da završite posao na vreme. Dobili ste poziv za izlazak ili za druženje sa prijateljima, ali vam obaveze oko nekog od članova domaćinstva ne dozvoljavaju da se opustite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.