dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Većim delom dana ste u razmišljanjima vezanim za finansijski segment i poslovnu problematiku. Pokušajte da se rasteretite u društvu porodice ili bliskih prijatelja. Nekima od vas stoji aktiviranje tajne emotivne priče.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tranzitni Mesec u polju partnerstava aktivira potrebu da sa voljenom osobom razgovarate, ali na staložen i sabran način, o svemu što je trenutno prepreka da vaš odnos funkcioniše kako treba. Lepi razgovori mogu dovesti i do buđenja nežnosti..

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas bi bilo najbolje da date malo oduška sebi. Da se opustite, dobro odmorite i relaksirate. Sigurno je da će neke sitnije obaveze oko doma morati da dođu na dnevni red, ali ostatak dana iskoristite samo za svoje uživanje. Budite korektni prema voljenoj osobi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Polje ljubavi, zabave, dece, flerta, naglašeno je danas tranzitnim Mesecom. Danas ćete se najbolje provesti ako se okrenete lepšim stvarima i situacijama u životu. Opustite se, ne mislite na ozbiljne teme i dileme – samo mislite na to kako da u ovom danu uživate.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Polje doma i porodice naglašeno je danas tranzitnim Mesecom. Ne postoji bolji trenutak da se familija okupi, da oko vas budu oni koje volite i sa kojima se i najbolje osećate. Malo uživajte sa porodicom, malo uživajte sa voljenom osobom, malo odmarajte.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Polje pokreta, komunikacije naglašeno je tranzitnim Mesecom. Nemojte dan iskoristiti tako što ćete se zavući u kuću. Možete vi to i mnogo bolje. U svakom slučaju, ako ne odete nigde – zgrabite telefon i ispričajte se sa svim osobama koje su vam drage.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nemojte ovaj dan iskoristiti samo za obaveze. Izgleda mi da ćete ili prionuti na neke poslove oko kuće, ili se pak zavući u istu, ne pokazujući bilo kakvu nameru da mrdnete i vidite se sa nekim ljudima. Nemojte tako, ovaj dan može biti mnogo zanimljiviji.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tranzitni Mesec je u vašem znaku. Najbolje ćete provesti ovaj dan ukoliko se okrenete porodici ili osobama koje nosite u srcu. Očekujte neke lepe trenutke sa onima koje volite….ili koje tek pokušavate da osvojite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas vam je potreban odmor od svega što se u prethodnim danima dešavalo. Verovatno ćete rezimirati utiske, analizirati, praviti planove na dalje. Ipak, ne propustite da deo dana date i onima koje volite. I koji vas vole.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pravi je trenutak da se vidite sa bliskim ljudima, možda i sa nekima za koje niste imali vremena u proteklom periodu. Potrebno vam je da se relaksirate i opustite. Makar jedan deo dana posvetite i svojoj voljenoj osobi ili simpatiji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako je nedelja, vi ste danas u fazonu pravljenja planova i razmišljate o načinima zarađivanja. Možda je bolje da ovaj dan iskoristite i izađete sa prijateljima ili osobom koju volite. Samo gledajte da se ne istrošite, jer ste skloni rasipanju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ne bi me iznenadilo da neki od vas danas i otputuju, doduše na neku kraću relaciju, možda izlet van gradske vreve. Drugi će se pak uplesti u razmišljanja koja se uglavnom vezuju za emotivni segment. Dan će vam proći u dobroj atmosferi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recepti za koktel old fashioned
Prethodni artikal
KOKTEL OLD FASHIONED

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.