dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Mislite da ćete uspeti da razrešite neke situacije jer ste napravili dobar plan aktivnosti. Ipak, moraćete da se prilagođavate i menjate ih u hodu. Danas možete pokazati ono što osećate i što želite, partner ili simpatija pozitivno reaguju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaš nastup prema saradnicima je smiren, vi ste svesni da ste potrebni jedni drugima i pokušavate sve što je u vašoj moći da održite ravnotežu. Uspevate da izađete na kraj sa teškoćama. U emotivnom segmentu jaka potreba prema partneru.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrebno je da danas budete „prisutni“ u većoj meri, jer bi do vas mogle doći posredne informacije o nečemu što vas interesuje. Pažljivo slušajte ljude sa kojima dolazite u kontakt i čitajte između redova. Emotivni partner ne obraća dovoljno pažnje na vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas funkcionišete više intuitivno nego racionalno, što je dobro jer ćete na taj način moći da prodrete u suštinu nekih stvari. Nije uvek sve onako kako izgleda, zato je unutrašnji osećaj sada bitan. Jako ste emotivni i potrebno vam je prisustvo voljene osobe.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas stavljate prioritet na ona pitanja koja su vama lično važna. Ukoliko radite u timu, vi ćete preuzeti odgovornost. Postoje situacije koje treba razrešiti sa partnerom, a koje se tiču temelja na kojima počiva vaš odnos. Pokretanje važnih pitanja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pravi je trenutak da se obratite saradniku i pokrenete rešavanje situacije koja vam je važna. Danas možete napraviti dogovor, koji i vama i drugoj strani donosi korist. Smanjena komunikacija sa voljenom osobom unosi vam nervozu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Još jedan dan koji u poslovnom segmentu može biti podsticajan po vas. Savladajte nestrpljenje i iskoristite ovu energiju da preuzmete kontrolu u nekim stvarima. Danas lako čitate ponašanja emotivnog partnera ili osobe koja vam je zanimljiva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pritisak nekih situacija i poslovnih okolnosti deluje podsticajno na vas. Borbu volite, a danas i imate priliku da se izborite za svoje ciljeve. Prija vam što vas drugi doživljavaju kao osobu kojoj se ne može stati na put. U emotivnom delu se osećate jako dobro.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Razmišljate na koji biste način mogli popraviti jednu saradnju. Imate dobre ideje pa ne oklevajte da ih iznesete onima koji bi bili zainteresovani za njih. U kontaktu sa nekim ko vam je simpatičan, vodite se onim što osećate, ne sakrivajte svoje pravo lice.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

U toku dana možete započeti pregovore sa ljudima sa kojima biste želeli da sarađujete. Talas pozitivne inspiracije vas nosi, bez obzira na povremeno komplikovanje situacija na poslu sa redovnim obavezama. Sve ćete uspeti da uklopite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke zanimljive vesti ili informacije dolaze do vas. U kontaktu sa šefovima uspevate da pokažete koliko su vaše namere ozbiljne. Dobre ideje mogu vam otvoriti vrata jednog dogovora. Uživanje sa emotivnim partnerom stoji.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Momenat kada lako ostvarujete sve ono što ste planirali. Vreme je i da neki dogovor ili saradnju proširite. Jako podsticajan dan za dešavanja u emotivnom segmentu. Možete ostvariti mnogo jaču povezanost sa nekim ko vam se dopada.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za voćnu salatu
Prethodni artikal
VOĆNA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.