dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ono što niste uspeli da završite juče, danas se može regulisati uz  pomoć kolega. Moguće je da će vam period do podneva biti nešto statičniji I usporeniji, naporniji. Popodne i veče su dobri za susret sa osobom koja vam se dopada.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

I danas vas poslovne prilike „napadaju“ sa svih stana, a neke od njih vam mogu oduzeti veliku količinu energije. No, preko posla danas sledi i jedan interesantan kontakt. Vrlo zanimljiva osoba koja će vas odmah zaintrigirati.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Do podneva ćete još i biti raspoloženi za posao i odgovorni, ali kasnije – na pameti vam je samo da izađete i pobegnete. Doduše, imate planove – da prošetate i da se vidite sa par ljudi. Super je trenutak za kontakt sa simpatijom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ste povučeni i zamišljeni i pokušavate da nađete rešenje za jednu poslovnu situaciju. Moguće je i da vas neka lična problematika okupira. Bolje ćete se osećati ako se malo razmrdate, pa iskoristite popodne za šetnju ili za izlazak.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U toku prepodneva bićete opterećeni razgovorom sa nadređenim ili sa saradnikom. Nemojte lično shvatati nešto što vam je rečeno. Pokušajte da se prilagodite. Odnos sa partnerom može biti zategnut I hladniji nego inače.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nemojte brzati i ne verujte u sve što vam se kaže. Neko će pokušati da iskoristi vašu dobrotu i poverenje. Ne preuzimajte tuđe obaveze na sebe. Moguće je da nećete imati onoliko vremena koliko vam je potrebno sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dan je za komunikaciju, za razgovore, za kontakte sa saradnicima. Možete postići više nego što očekujete. Takođe, danas i svoje šarmerske sposobnosti uključite na maksimum. Biće dosta prilika da osvojite i zavedete pričom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

I vašem znaku je poslovni segment vrlo aktivan. Dobri rezultati, iako odnos sa šefovima može biti zategnut. Škorpijama je naglašena strast i mogućnost ulaska u neobavezni odnos ili pokretanje avanture, povremenih viđanja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Želeli biste da nešto promenite, samo ne znate šta. Povremeno ćete biti nervozni, a dobro bi bilo da u takvom raspoloženju ne donosite važnije poslovne odluke. Tokom celog dana stoji flertovanje i komunikacija sa više osoba.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Od onog zastoja u toku jučerašnjeg dana ste se oporavili. Danas ste već u drugačijem raspoloženju, skloni da obaveze odradite što pre, a i lako uspostavljate kontakte sa saradnicima. Ipak, za lični život nećete imati mnogo vremena.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Pokušaćete da ostvarite dogovor sa nekim od saradnika. Postoji želja, ali realizacija trenutno ne može biti pokrenuta. Postoji mogućnost da potpuno neplanirano privučete jednu osobu, a I ona će se vama dopasti. Otvorenost za avanturu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke promene mogu nastupiti ili biti najavljene, što vas uznemirava. Unapred razmišljate i nervirate se koliko će vam obaveza ovo još natovariti na vrat. Dan je izuzetno lep za strasne susrete sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.