dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Iako će se i danas kroz poslovno okruženja provlačiti neka napeta energija, ipak dogovori mogu biti postignuti. Brzo razmišljate i lako ćete moći da nađete izlaz iz tenzičnih situacija. Dan je odličan u emotivnom segmentu i za zauzete, ali i za slobodne Ovnove. Dobar provod, nova poznanstva.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osobe sa kojima ste u poslovnom kontaktu mogu vam danas izaći u susret po pitanju vaših predloga ili idejnih rešenja. Postoji mogućnost I za dogovore i poslovne saradnje. Dosta bolje raspoloženje prema emotivnom partneru. Primećujete da se strast vraća u vaš odnos.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta ste motivisani I imate veliku inicijativu kada su dogovori sa saradnicima u pitanju. Na sve ovo, neke prilike za koje ste mislili da ih ne možete ostvariti, ponovo dolaze do vas. Jedna osoba  pokazuje prema vama veliku naklonost I pitate se da li je to samo prijateljstvo.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Potrudite se da što veći broj obaveza odradite u prepodnevnim satima, jer će vam lako ići od ruke. Ostatak dana više posvetite raščišćavanju papirologije koja dugo čeka na vas. U emotivnom segmentu – jaka potreba za stabilnijim kontaktom sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas imate ogromnu inicijativu I spremnost da neke stvari menjate u poslovnom segmentu. Lako ćete razrešiti bitne situacije iako ste smatrali da ćete morati da im posvetite mnogo vremena. I dalje je naglašena nervoza u kontaktu sa partnerom, ali će se ona lagano smirivati.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vaša inicijativa je jako naglašena u prepodnevnim satimaI u suštini bi ste tada I trebali najviše da “grizete” jer ćete obaviti dosta obaveza, čak više od onog što ste mislili. Ostatak dana će proći samo u razradama već započetog. Trenutno je odnos sa partnerom prilično stabilan.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neki vaši predlozi ili inicijativa nailaze na odobravanje od strane kolega ili saradnika. Želećete da sve završite što imate od obaveza, ali je to malo verovatno. Odredite ipak ono što je prioritetno. Voljenu osobu provocirate, ali bez namere za svađom. Jednostavno, u takvom ste raspoloženju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mogu vas obradovati vesti o finansijskim prilivima u prvom delu dana. Uglavnom ćete u poslovnom segmentu funkcionisati korektno I bez problema. Inicijativa jedne osobe prema vama se pojačava. Sve ovo vam neizmerno prija, ali kao da čekate pravi momenat za dejstvo.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možda u prvom delu dana ne, ali u ostatku radnog vremena ćete naći način da rešite neke situacije. Tenzije u odnosima sa saradnicima se smiruju I lakše je doći do dogovora. Poboljšanje odnosa u vašim bitnim relacijama, bilo da su one ljubavne, bračne ili porodične.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Malo ste umorni od ponavljanja situacija u poslovnom segmentu, ali ćutite I terate sebe da sve ovo razrešite na pravi način. Odnosi sa kolegama vas povremeno opterećuju. Više ćete danas razmišljati o načinima da popravite odnos sa voljenom osobom. Možete doći do pravih rešenja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke okolnosti u poslovnom segmentu se menjaju I idu vam na ruku. Lakše dolazite do rešenja za probleme koji su vas pomalo mučili u prethodnim danima. Dosta toga će se završiti samo od sebe. Komunikacija sa emotivnim partnerom se poboljšava. Slobodnima – značajan poziv.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vaši planovi se od samog početka dana odvijaju prilično glatko I možete malo da se opustite. U kontaktu sa drugima imate mere, ali I ubedljivosti I samopouzdanja, pa nije ni čudo što možete pokrenuti zanimljive poslovne priče. Emotivni impuls postaje sve jači.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 15.04.2021.