dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Može biti nerviranja u početnoj fazi, ali ćete uspešno izlaziti na kraj sa situacijama. Mogućnost neplaniranog priliva. Niste sigurni da li da se voljenoj osobi otvorite po nekim pitanjima. Za sada ćete neke stvari zadržati za sebe.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Promenljiva raspoloženja, pa ćete i vi čas biti aktivni, čas se povlačiti. Iako ćete imati svoje „lenje momente“ uspećete da ostvarite ono što ste isplanirali, samo će vam za to trebati više vremena. Jedno novo poznanstvo vas « aktivira » .

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate potrebu da neke ustaljene stvari promenite, ali i kreativna rešenja za situacije koje su pred vama.Brzo mislite.  Niste ispunjeni u emotivnom delu i možete potražiti utehu kod nekog od članova porodice ili prijatelja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Napetosti će biti samo u prepodnevnim satima, već posle toga ulazite u jedan stabilan dan. Bilo da je poslovni ili emotivni segment, imate prave reči za osobe sa kojima dolazite u kontakt, iskreni ste i pridobijate pažnju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas su vam finansijski prioriteti na pameti. Stoje mogućnosti za novac, ili makar za ugovaranje posla koji će vam se brzo isplatiti. Postavite se odgovornije prema osobi koju volite, trenutno nemate dovoljno razumevanja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate podršku koja vam je potrebna da biste pokrenuli poslovne situacije koje vas interesuju. Nema razloga za nestrpljivost, sve se odvija po vašim planovima. U emotivnom delu budite svesni da ne možete ostvariti sve ono što želite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Malo ste zbunjeni trenutnim stanjem i situacijama na poslu, ali ne odustajete lako od onoga što ste naumili da ostvarite. Možete steći značajne uvide ako pažljivo gledate i slušate šta se dešava oko vas. Zanemarujete partnera zarad prijatelja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlučni ste da ostvarite ono što želite, ali u isto vreme spremni da se prilagodite saradnicima i okolnostima. U emotivnom delu – čežnja. Moguće je da priželjkujete osobu sa kojom trenutno ne možete ostvariti kontakt.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrebno vam je mnogo više vremena i za neke najobičnije obaveze. Ovo je mentalni, a ne fizički umor. Nećete biti raspoloženi za neke veće aktivnosti sa voljenom osobom. Najviše ćete se opustiti u društvu prijatelja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta ćete se iscrpeti u toku prepodnevnih sati, jer je obaveza više nego inače. Drugi deo dana je mnogo bolji za emotivna dešavanja i za odmor i trebali biste da misli o poslu maknete. Možda bi bilo najbolje da se posvetite samo sebi i relaksaciji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan je dobar za zaradu, ali i za kontakte i komunikaciju sa partnerima sa kojima sarađujete duže vreme. Sporazumevate se odlično i nema mnogo muke oko dogovora. Niste u raspoloženju da planirate izlaske, radije ćete ostati kod kuće.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ćete morati da odradite stare obaveze u toku prepodneva, ali onda završavate sa napornim momentima u ovom danu. Popodne i veče su opuštajući. Emotivni partner i vi možete zaista provesti vreme u uživanju, ali i provodu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.