The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas se pred vama mogu pojaviti jako dobre prilike o kojima bi vredelo razmisliti. Dobar poslovni dan je pred vama, jer shvatate da ste pred rešenjem nekih problema. Emotivne relacije su danas dosta dobro postavljene I može doći do dogovora I razumevanja.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Od prepodnevnih sati može krenuti jedan značajan dogovor i ovu priliku nikako ne biste trebali da propustite. Energija ovog dana je u poslovnom smislu dobra za vas i angažujte se maksimalno. Mogućnost novog poznanstva sa nekim ko će vam jako prijati.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas možete pokrenuti poslovna pitanja koja su vam bitna, a oko kojih se trudite već neko duže vreme. Mogućnost važnog razgovora sa saradnicima. U emotivnim relacijama danas funkcionišete bolje, jer se posle dužeg vremena osećate poletno i neopterećeno.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dan ispunjen dobrim poslovnim prilikama, a moguće je I da vas obraduje neki priliv novca. Važni poslovni razgovori. U kontaktu sa nekim ko vam je interesantan ili sa voljenom osobom ispoljavate jako dobro raspoloženje i energiju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jako će vas obradovati jedan razgovor ili informacije koje dobijate, jer su potvrda onoga što ste planirali ili nameravali da pokrenete. Iskoristite današnji dan da završite i neku papirologiju ili sredite dokumentaciju. Opuštenost i uživanje sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pustite da se neke stvari u poslovnom segmentu rešavaju same od sebe, a vi pokušajte da ispratite tempo dešavanja. Uspevate da naplatite neko zaostalo potraživanje. Odlično raspoloženje u kontaktu sa nekim ko vam se dopada. U emotivnim odnosima situacija se dovodi u ravnotežu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ste u dobrom raspoloženju pa ćete lakše obavljati sve vezano za poslovni segment. Neko vam daje obećanje i nadate se da ono nije bez osnova. Izuzetan dan u emotivnom segmentu, naročito onima koji su slobodni. Mogućnost novog poznanstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

I vama će ovaj dan odgovarati u poslovnom , ali i u emotivnom segmentu. Generalno – dobro je vreme da ostvarite planirano. Pokrenite se prema onome što želite i što vam je bitno. Emotivni partner vas iznenađuje svojom inicijativom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Osećate da danas neke okolnosti možete preokrenuti u svoju korist i trudićete se iz petnih žila da to i ostvarite. Neko oko koga ste se angažovali danas je spreman na susret i dogovor sa vama. U emotivnim odnosima lepi trenuci, a ako ste slobodni imate dobru komunikaciju sa simpatijom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas ste spremni da uradite sve ono što se od vas očekuje, ali i više od toga. Budite aktivni, jer ćete rezultate videti odmah. Sa voljenom osobom je pravi trenutak za otvoren razgovor koji bi mogao da reši neke probleme i nedoumice. Osećate se dobro.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Budite spremni da date sve od sebe u toku današnjeg dana jer će vam to otvoriti šansu za vrlo bitne dogovore. Imate izuzetnu komunikaciju sa nekim preko posla, ali ne možete da poreknete da se i vaše zanimanje za tu osobu probudilo.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas neke stvari u poslovnom segmentu možete promeniti i preokrenuti na bolje. Dosta jaka energija koja vam daje poticaj koji vam je bio potreban. Ne odlažite ništa za sutra. Angažujte se oko nekoga ko vam je interesantan, jer su danas odlične šanse da ovu osobu i osvojite ili makar zainteresujete više.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: