dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.05.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Poslovni segment vam donosi velika uzbuđenja, ali i pozitivna dešavanja. Danas ne očekujte da ćete biti mirni, ali ćete definitivno obaviti mnogo toga. Pravi je momenat da se pokrenete i na emotivnom planu – lako dolazite do ostvarenja.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke situacije vam odvlače pažnju u poslovnom segmentu. Moraćete više da se potrudite da biste obavili svoje obaveze na vreme. Nervirate se zbog sitnica koje nemaju velikog značaja, a tiču se odnosa vas i voljene osobe. Preuveličavate neke stvari.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Situacije za koje ste smatrali da ne postoji šansa da ih realizujete, danas se ipak pokreću. Sreća je na vašoj strani po mnogim pitanjima. Emotivno – u voljenoj osobi imate i ljubav i prijatelja. Ne dozvolite da vam sitnice pokvare današnji dan.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Da biste ostvarili jedan poslovni kontakt ili planiranu obavezu, moraćete da savladate prepreke koje će se maltene ceo dan pojavljivati pred vama. Ne dozvolite da vas neke osobe izbacuju iz takta. Vaša raspoloženja i osećanja prema partneru danas jako variraju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Bolje ste raspoloženi nego u prethodnim danima. Osećate pozitivan podsticaj i potrudićete se da obavite sve ono što ste do sada odlagali. Partner vam može zameriti da previše vremena posvećujete prijateljima I društvu. Razmislite da li je ipak možda u pravu po ovom pitanju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Shvatate da ste dosta toga što vam je bilo od velikog značaja uspeli da završite na vreme. Neko vas može kritikovati bez pravog razloga. Danas se može dogoditi emotivni susret koji odavno priželjkujete. Naglašene strasti koje će biti teško kontrolisati.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko želi dogovor ili kontakt sa vama. Nemojte previše kalkulisati i razmišljati, već vidite šta druga strana želi da vam ponudi. U suštini – ono što je potrebno je da prihvatite inicijativu drugih prema vama, koja je danas aktuelna i u emotivnom segmentu. Pustite neka vam se neke lepe stvari dogode.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

 Sa lakoćom izlazite na kraj sa svim situacijama u poslovnom segmentu. Oni sa kojima radite danas mogu povremeno imati « kratak fitilj ». Prezauzeti ste, pomalo umorni i nije sigurno da li ćete moći da ispoštujete dogovor sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ne samo da ste danas spremni da se prilagodite poslovnim okolnostima, već imate i veliku inicijativu, borbenost i spremnost da preduzmete sve ono što je potrebno da bi svoje obaveze završili uspešno. Neko vas vrlo simpatično začikava porukama ili kroz komunikaciju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nemate pravu podršku od strane onih sa kojima blisko sarađujete. Stvari će funkcionisati samo ako se vi maksimalno angažujete i pogurate ih. Sa jednom osobom se iz dana u dan povezujete sve više. Osećate veliku bliskost i privrženost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sve probleme rešavate brzo, a poslovne obaveze vam neće zadavati nikakav problem. Samo u kontaktu sa nadređenima budite odmereni I spremni da saslušate. Vrlo ste raspoloženi za kontakte sa suprotnim polom. Uživaćete u društvu bliskih ljudi.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U poslovnom segmentu danas stoje neke vrlo dobre i pozitivne promene. Neka pitanja koja su se dugo “vukla” danas mogu biti rešena. Voljena osoba vam uzvraća na pažnju koju joj pokazujete. Pred vama je lep i ispunjen dan.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 23.10.2020.