dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas pokušajte da ostavite sve svoje obaveze negde po strani i prepustite se jednoj rasterećujućoj i opuštenoj atmosferi koja će vladati u vama i oko vas. Zgrabite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju ili provod.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan koji će biti ispunjen promenama I neočekivanim dešavanjima. Ne pravite suviše ozbiljne planove, jer će oni itekako biti podložni izmenama u poslednjem trenutku. No, kroz sve ovo se provlači vaša dobra energija I raspoloženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vama je danas dobar trenutak da napravite dogovor sa prijateljima i da se izgubite što dalje možete od kuće. Iskoristite ovo vreme koje je pred vama za dobro raspoloženje u društvu osoba koje su vam drage. Provedite dan potpuno opušteno.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nemojte dozvoliti da vam misli o poslu ili o novcu kvare lepe trenutke. Bićete skloni da stvari vidite lošijima nego što to one zaista jesu, pa vam je potrebno društvo prijatelja da vas malo izvuče iz vaše statičnosti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Slaba koncentracija tokom današnjeg dana jer ste previše okupirani nekim ličnim prioritetima, pa nećete obraćati pažnju na potrebe drugih….niti na to šta vam govore. Moguće je i da nekoga nenamerno uvredite svojim ponašanjem.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Prvi deo dana ćete verovatno prespavati I odmarati se od naporne sedmice koja je za vama. Zato je drugi deo dana samo vaš. Možete biti potaknuti nečijom inicijativom i pažnjom i sa ovom osobom se upustiti u flertovanje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Koliko će prvi deo dana biti interesantan i podsticajan za vas, toliko će vas iznenaditi nepredvidivi događaji u popodnevnim satima. Ili ćete biti u nekoj velikoj žurbi, ili se čak može dogoditi rasprava između vas i partnera.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke nedoumice će vas mučiti. Nemojte dozvoliti da vas prijatelji izbacuju iz takta svojim nepromišljenim potezima. Budite spremni na kompromis, jer ako se iznervirate teško ćete kontrolisati i sebe i one sa kojima ste u kontaktu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neko može vaše ponašanje shvatiti kao napadno pa je moguće da dođe do rasprava sa ljudima koji su vam bitni. Pokušajte da obuzdate svoju potrebu da kontrolišete ljude oko sebe. Emotivni partner može smatrati da ste nepredvidivi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Naljutićete se ako neko bude prekršio obećanje koje vam je dao, pogotovo ako to dolazi od strane prijatelja. Druga osoba je možda preokupirana obavezama. Potrudite se da ovo ne napravi veći jaz među vama. Prolongirajte dogovor.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan koji biste trebali provesti sa ljudima koje volite ili sa prijateljima. Nemojte pasti u iskušenje kupovine, jer je verovatno da ćete potrošiti preko svake mere. Sa emotivnim partnerom zadovoljstvo i opuštenost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Prepodnevni sati će proći u muvanju po kući, dok bi popodne već moglo biti interesantno. Možda će vama i emotivnom partneru biti teže da napravite dogovor o susretu, ali baš taj susret će i vama i drugoj strani doneti dobro raspoloženje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA KOKTEL OPERA
Prethodni artikal
KOKTEL OPERA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.