dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.05.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovo možda jeste naporan, ali i isplativ dan. Sigurno je da će vas nadređeni pritisnuti zahtevima i obavezama, ali to ne znači da nećete uspeti da se pokažete. Ako se u vama bude posesivnost i ljubomora prema partneru, pokušajte da se kontrolišete.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sve ste obavili što je bilo do vas  i sada vam samo ostaje da sačekate na rezultate. Veći troškovi ili zabrinutost zbog finansijskih pitanja. Postoji mogućnost da ostvarite neočekivan susret sa osobom koja vas zanima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Raspoloženi ste da obavite posao i neće vas u tome omesti ni neočekivane okolnosti koje se postavljaju kao prepreka. Moguće je da vas saradnici dekoncentrišu, ali se trudite da to ne utiče u većoj meri na vas. Emotivno – vrlo strastan I buran dan.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Najbitnije je da ne presirate druge svojim promenama raspoloženja, ali isto tako – nemojte dozvoliti ni da drugi vas opterećuju zahtevima. U emotivnim relacijama prisutan je intenzitet i strast. Ako se provlači posesivnost ili ljubomora – zanemarite je.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Greške koje ste napravili mogu doći na dnevni red. Nije vam baš milo da radite neke poslove ispočetka, ali junački izgurajte.  U komunikaciji sa voljenom osobom prisutna je zahtevnost i isključivost. Na ovaj način, dogovora neće biti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Što ste mogli da uradite po pitanju situacije koja vam je od izuzetne važnosti, uradili ste. Više je nego verovatno da odgovor nećete dobiti danas. Povremeno osećate nesigurnost u komunikaciji  sa osobom koja vam se dopada.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi  ste nezadovoljni kako se odvija komunikacija sa saradnicima, previše je nervoze. Pokušajte da se nekako usaglasite. Danas niste „u fazonu“ za voljenu osobu – više vam odgovara da se povučete i samujete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Forsiraćete sebe što se obaveza i posla tiče jer ste danas više nego inače zabrinuti za stabilnost svojih finansija. U emotivnom segmentu – previše se opterećujete situacijama na koje trenutno nemate uticaj. Budite strpljivi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Uslovi pod kojima pokušavate da napravite poslovni dogovor su komplikovaniji nego što ste očekivali. Ovo će vam oduzeti dosta snage. Otvara vam se mogućnost da upoznate novu osobu preko poslovnog segmenta.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ne budite danas isključivi u dogovorima. Previše očekujete, budite malo realniji. Zabrinutost zbog finansijskog segmenta, neki dugovi vas opterećuju. U emotivnom delu – prećutkujete nešto voljenoj osobi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

I pored težine koja se danas provlači kroz poslovni segment – uspevate da sve obavite kako ste zamislili. Nove ideje koje bi vredelo razraditi. U emotivnom segmentu – previše razmišljate o svakom svom potezu prema jednoj osobi.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pokušavate da funkcionišete na više strana, i to sa promenljivim uspehom. Fokusirajte se na jednu oblast, odredite prioritete I držite ih se. Osećate se sigurnije kada je emotivni segment u pitanju. Nadate se da ste na kraju lošeg perioda.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Recept za voćnu salatu
Prethodni artikal
VOĆNA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.