dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.06.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Bićete malo nervozni zbog velike količine obaveza koja vas čeka od ranog jutra, ali ćete se truditi da sa saradnicima održavate korektan odnos. Ako se potrudite, radna atmosfera će biti potpuno u redu. Želite da se voljena osoba više angažuje oko vas.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sve ćete danas preuveličavati. Činiće vam se da ste u mnogim stvarima pogrešili, smatraćete da su neki vaši potezi bili ishitreni. Pokušajte da ne podlegnete ovom lošem raspoloženju, pogotovo što će ono trajati samo za vreme prepodnevnih sati. Ostatak dana doneće vam vedrije misli i bolje raspoloženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neraspoloženje u prvom delu dana brzo će biti prevaziđeno i pred vama su prilično dobri momenti i u poslovnom ali i u emotivnom segmentu. Vaše raspoloženje će biti zarazno. U mislima vam je osoba koju ste od skora upoznali, verovatno preko poslovnog segmenta.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Drugačije ćete se danas postaviti prema osobama sa kojima sarađujete. Kolege mogu primetiti promenu na vama, jer nećete biti spremni da im izađete u susret oko onih situacija koje vas lično ne dotiču. U fazonu ste – neka svako radi ono za šta je plaćen. Emotivno – dan dobar za izlaske i druženje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Kratkotrajna uznemirenost zbog kritike od strane nadređenih. Ako je u pitanju opomena zbog posla koji niste završili još uvek, obratite se kolegama – danas su spremni da vam izađu u susret. Prijaće vam da budete u pokretu, da se družite sa prijateljima ili da budete u šetnji, izlasku sa partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta toga vam ide na ruku od samog početka dana. Promene u poslovnom segmentu se dešavaju baš u onom pravcu kojem ste se nadali. Kroz misli vam se vrlo često provlači osoba sa kojom imate razliku u godinama. Vrlo ste zainteresovani za ostvarivanje intimnijeg kontakta.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

U odličnom ste raspoloženju, a i dešavanja u poslovnom okruženju vam idu na ruku. Dosta toga će danas ići u vašu korist, potrudite se da iskoristite šanse koje vam se budu ukazivale. Ako želite da intenzivnije pokrenete komunikaciju sa osobom koja vas interesuje, sada je pravi trenutak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Niste sigurni kako da postupite u jednoj situaciji u poslovnom segmentu. Dobili ste neku formu odobrenja, ili najave da će ono što želite biti ostvareno, ali vi još uvek pomalo oklevate i kalkulišete. Odnos sa emotivnim partnerom je ispunjen strasnim momentima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Da biste danas izbegli jednu neprijatnu situaciju, moraćete da se postavite diplomatičnije. Dobre mogućnosti za dogovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom od kojeg dosta očekujete. Partner će vas nervirati svojim pritiskom po nekim pitanjima, ali ćete se truditi da se postavite korektno.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Koji god dogovor da želite da ostvarite danas, samo dobijate ono što vi smatrate obećanjima. Nikako da se bilo koja od tih priča zaista i realizuje. Budite strpljivi i istrajni i dalje. Jedna osoba pokušava da vas animira i pokrene na jaču priču, ali vi trenutno izbegavate otvoreniju komunikaciju sa njom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nestrpljivost vam danas ne ide na ruku u poslovnom segmentu, naročito ako po nekim pitanjima brzate u prepodnevnim satima. Bolje je da se u to vreme posvetite svojim obavezama. Jake strasti su se probudile kod vas i ceo dan ćete provesti u razmišljanju o susretu sa osobom koja vas privlači.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dosta intenzivan dan je pred vama. Veliki broj kontakata, susreta, dogovora – moguće je da u nekom trenutku nećete znati šta ste kome rekli ili obećali. Ipak, raspoloženje vam nije ni malo loše, što će se i pokazati u odnosu sa voljenom osobom. Takođe – velike mogućnosti za flert.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 17.02.2020.