dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.06.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovo je dan kada možete privesti kraju dosta toga, ali će vas ovo iscrpeti. Ljudi sa kojima dolazite u kontakt previše zahtevaju od vas, pa možete biti nervozni i napeti. Emotivni partner postavlja zahteve koje vi niste sigurni da li možete da ispunite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Zabrinuti ste u kom će pravcu krenuti neke situacije. Sve izgleda vrlo obećavajuće i samo se nadate da se u poslednjem trenutku nešto ne postavi kao prepreka. Ispunjenost u kontaktu sa voljenom osobom. U odličnom ste raspoloženju, prosto zračite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako je nešto izgledalo na prvi pogled lako, ispašće da ćete morati da se žestoko potrudite da biste završili posao. Postavljate sebi prevelike zahteve. U odnosu sa voljenom osobom struji previše nervoze. Ne sedite kod kuće, izađite – bolje ćete se osećati.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako vaši postupci izgledaju kao potpuno korektni i uobičajeni, više je nego evidentno da njima provocirate one sa kojima dolazite u kontakt. Drugi vas mogu smatrati osobom koja misli da je uvek u pravu. Previše očekujete od susreta sa nekim.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas je moguće da će na dnevni red doći sve ono što je do sada bilo u zastoju. Odjednom ćete se naći preplavljeni obavezama koje morate završiti, dok u isto vreme imate više sastanaka na koje morate otići. Komunikacija sa nekim je prosto „uzavrela“.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Sve će u poslovnom segmentu funkcionisati „na gurku“ i kroz veliki stres. Pokušajte da se ne pogubite u potpunosti u dešavanjima i informacijama koje vas sa svih strana zatrpavaju. Voljena osoba vam ne govori ono što želite da čujete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Povremeno nećete znati na koju pre stranu da se okrenete i čemu da posvetite pažnju, date prioritet. I odnos sa voljenom osobom ne funkcioniše lagano – red ljubavi, red nerviranja. Moguće su i rasprave. Budite spremni na kompromis.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Muče vas neki dogovori ili eventualno problemi sa papirima. Svesni ste da ste nekim svojim potezima možda napravili problem. Pokušaćete da sredite onoliko koliko je to u vašoj moći. Neke stvari su stigle do tačke ključanja u odnosu sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas ćete se jako angažovati oko svega onoga što ste do sada zapostavljali ili što je bilo pod nekom formom blokade. Ako očekujete pomoć drugih, to bolje otpišite odmah. Voljena osoba ima neke primedbe na račun vaših prijatelja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas su mogući problemi u komunikaciji sa autoritetima. Takođe, teško ćete uspevati da usaglasite privatne obaveze sa onim poslovnim. Partner vam itekako može zameriti ako ne ispunite neko obećanje koje ste mu dali. Mogućnost rasprave.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vi ste u dobrom raspoloženju i bez nerviranja ćete preći preko situacija koje će se dešavati. Iako vam nije milo što dolazi do promena u dogovorima, to uspevate da prevaziđete. Iako mislite dobro, vaše reči mogu voljenu osobu vrlo nezgodno „ubosti“.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nerviranje zbog finansija. Moguće je da je neplanirano došlo do odlaganja isplate koju ste očekivali ili vam je pak deo finansijskog kolača zakinut. Nešto jača nervoza na poslu. Veliko uzbuđenje i nestrpljivost povodom susreta sa jednom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.