dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Jedna osoba pojačava svoj pritisak na vas i shvatate da se u njenom okruženju ne osećate dobro. Jasno vam je da ne možete da se uskladite. Nešto lošije i turobnije raspoloženje tokom ovog dana i biće potrebno dosta vremena da se opustite sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Odličan dan jer em možete uraditi mnogo em možete postići jedan konkretniji dogovor sa osobom koja vam je bitna. Stalo vam je da vas druga strana razume I prihvati vaše sugestije I to će se danas I dogoditi. Osećate stabilnost I danas ćete biti skloni da napravite neki ustupak voljenoj osobi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Morate izvršiti promene u svojoj organizaciji posla za danas I nećete se ustručavati da deo obaveza prebacite na ljude koji vas okružuju. Neke osobe neće baš biti oduševljene vašim rasporedom. Pozitivnu energiju koja vas nosi danas iskoristite u komunikaciji I sa voljenom osobom ili simpatijom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Presrećni ste jer ste jedan komplikovan projekat ili zamornu poslovnu obavezu priveli kraju. Još više će vam prijati kada shvatite da je ono što ste uradili naišlo na veliko odobravanje nadređenih. Posle perioda zatišja od par dana, spremni ste da se opet u većoj meri posvetite partneru.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odlične pozicije za sve ono što želite da uradite po pitanju posla jer imate dobru komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt I spremni su da vas saslušaju I podrže. Dobar je dan I za smirivanje tenzija u emotivnim odnosima, kao I za ozbiljniju priču sa partnerom.  

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas baš I nemate neke posebne namere da se posvetite svojim poslovnim obavezama. Gledaćete da izvrdate sve što možete sve vreme se praveći da ste do grla u poslu. Ono što vas trenutno zanima je emotivni segment jer su tu krenule da se dešavaju neke promene koje iščekujete odavno.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ovaj dan neće doneti neku ekstra potsticajnu energiju, provešćete ga više nego mirno, ali u ovom trenutku vam je baš to potrebno. Dobro, možda I zagrljaj voljene osobe….zato ćete se truditi da ugovorite neko dešavanje u kućnoj atmosferi I da se prepustite partneru I ljubavi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neko uporno blokira vaša nastojanja I vi se zbog toga izuzetno nervirate. Danas možete doći u sukob sa osobama od autoriteta ali I sa teškim I zahtevnim saradnicima. Okrenite svoje misli nekim lepšim temama I ka voljenoj osobi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Okončanje jednog posla koji vam je oduzimao vreme. Vrlo ste zadovoljni onim što ste uradili I baš iz tog razloga vam neće prijati što će pojedini iz vašeg okruženja imati da kažu po koju primedbu. Dogovor sa voljenom osobom kojem ste se radovali verovatno će morati da bude prolongiran.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Umećete da se prezentujete, da svoje mišljenje iskažete na način koji je drugoj strani prihvatljiv I da na taj način otvorite sebi neka vrata. U emotivnom segmentu želite da posvetite više vremena voljenoj osobi ali je ona trenutno jako opterećena svojim poslovnim dešavanjima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Našli ste način da rešite jedan problem I osećate zadovoljstvo zbog toga. Doduše, potrebno je da u hodu I na brzinu ispravite neke stvari, ali sada vam to nije teško. Umete da budete malo lukavi u partnerskim odnosima I da drugu stranu navedete da se ponaša onako kako vama odgovara.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nečija usluga će vam pomoći da prevaziđete jednu situaciju. I u nekom ranijem periodu ste videli da se na ovu osobu možete osloniti,  pa će ovo danas samo biti još jedna potvrda vaših razmišljanja. Dan koji je dobar za zabavne aktivnosti I za izlaske. Zanimljivi kontakti.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 25.05.2020.