dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.07.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vam okolnosti, ali I dogovori idu na ruku i neke prilike će se otvoriti iako im se niste nadali. Prija vam što shvatate da ste u nekim poslovima nezamenljivi I da vam drugi to priznaju. Partner i vi jedno drugom možete prirediti lepa iznenađenja.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Imaćete mali problem da se uskladite sa saradnicima. Završavate neke veće probleme koje ste imali po pitanju papirologije. Mogućnosti za tajne dogovore i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Ne osećate se loše, ni malo.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas je pravi momenat da rešite neka bitna pitanja, ali i da se vratite korak unazad I  ispravite eventualne greške i propuste iz prethodnog perioda. Shvatate da je partner možda bio u pravu I da njegova prebacivanja nisu bila bez osnova.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Raspoloženi ste da u kontaktu sa drugima date najbolje od sebe. Vedriji ste nego inače I lako ostvarujete komunikaciju sa saradnicima. Voljenoj osobi pokažite kolika je snaga vaših emocija prema njoj. Druga strana će biti više nego voljna da vam uzvrati.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Očekujete da se drugi prilagođavaju vama – a vi lično niste spremni da im izađete u susret. Usklađivanje je sada neophodno, pogotovo što imate prilike da ostvarite značajnije rezultate. Vrlo nežno ponašanje prema voljenoj osobi – partner će biti prijatno iznenađen.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas vas očekuje neka forma rasterećenja. Možete shvatiti da ste neke stvari zaboravili ili propustili da uradite, ali ćete ih lako srediti. Voljena osoba očekuje vašu posvećenost i prisustvo. Ipak, vi ćete moći samo delimično ovo i da ispunite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas možete računati na manje komplikacije u dogovorima sa poslovnim partnerima. Ipak, sve je lako rešivo, ukoliko se iole potrudite.  I sa voljenom osobom će biti lakše otvoreno porazgovarati o nekim bitnim pitanjima u vašem odnosu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vrlo ste uzbuđeni zbog promena u poslovnom okruženju, jer vam otvaraju prilike koje su dosta povoljne po vas. Drago vam je što ste uspeli da prevaziđete zastoje. Danas bi bilo dobro da se više angažujete oko voljene osobe. Dosta intenzivni i strasni kontakti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke okolnosti u poslovnom segmentu vam idu na ruku . Ne potencirajte da drugi moraju da rade stvari na vaš način. Osoba koja vam se dopada izvlači iz vas veliku količinu dobre energije, duhovitosti i entuzijazma. Lepi trenuci sa simpatijom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Motate po glavi nečije reči i niste sigurni da li da ih doživite kao kritiku ili kao savet. Ne budite egoistični.  U emotivnom životu popravljanje odnosa između vas i voljene osobe. Osećate se više nego dobro i lako prenosite svoje raspoloženje na partnera.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas očekujte lakše odvijanje vaših saradničkih priča.  Šta više – verovatno ćete uraditi i postići mnogo više od onoga što ste planirali. Jednostavno, energija ovog dana vam u potpunosti prija. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Poslovnih obaveza je dosta, ali energija u poslovnom okruženju je drugačija i lakše se dogovarate sa kolegama. Oni danas imaju razumevanja, tako da možete očekivati pomoć. Dan je dobar za provod sa prijateljima, za izlaske i za upoznavanje novih osoba.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.