dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke situacije na poslu su komplikovane i zahtevaće mnogo pažnje. Ako radite sa novcem, budite oprezni, jer su mogući gubici. U kontaktu sa emotivnim partnerom je naglašena ljubomora. Pokušajte da držite situaciju pod kontrolom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ogromna je količina obaveza pred vama, imate dovoljno energije ali pokušajte da se ne preforsirate. Želite da se dokažete a u brzini je moguće napraviti greške, budite obazrivi. Jedna osoba vas jako intrigira. Maštate o njoj.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neopreznost ili nedovoljna koncentracija može doneti grešku ili materijalni gubitak. Moguće su i tenzije u saradničkim i partnerskim odnosima. Rasprave i razmimoilaženje i u odnosu sa voljenom osobom. Oboje se ponašate tvrdoglavo i isključivo.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Moraćete da se posvetite jednoj poslovnoj obavezi ili problemu koji ste do sada pokušavali da izbegnete ili ga odlagali. Naporni momenti su pred vama. Smeta vam ponašanje voljene osobe ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Gužva, tenzija, brzina, jer pokušavate da završite neki posao na vreme, a strašno vam smetaju osobe oko vas jer vam svojim prisustvom i upadicama odvlače pažnju. U odnosu sa voljenom osobom ponavljaju se neke loše situacije iz prethodnih dana.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Situacije u poslovnom segmentu su van vaše kontrole. Ili nailazite na blokade i morate da čekate, ili se pak sve odvija ogromnom brzinom, koju ne možete da ispratite. Bićete nervozni i neraspoloženi prilikom susreta sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

U poslu su naglašeni nervoza i pritisak i teško ćete podnositi i okolnosti, ali i ljude sa kojima dolazite u kontakt. Pokušavate da se uklopite, ali to je teško izvodivo. Prepirke u odnosu sa emotivnim partnerom, moguće su optužbe o prevari ili flertovanju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Em ćete se vi iznervirati, em ćete iznervirati druge. Nikako da se dogovorite po nekim pitanjima sa saradnicima, a moguće je i da vam papirologija pravi probleme. Informacije koje dobijate od voljene osobe će dodatno začiniti ovaj naporan dan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Opterećeni ste dešavanjima koja utiču na vašu koncentraciju i odvlače vam pažnju. Uznemireni ste postupcima od strane kolega ili saradnika. Planovi trenutno deluju neostvarivo. Neke reči voljene osobe vas opterećuju i teraju vas da razmišljate.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sitne provokacije od strane jedne osobe će vas nervirati, ali ne želite da joj pružite zadovoljstvo da otvoreno pokažete da vas je izbacila iz takta. Emotivni partner ili simpatija neće imati vremena za vas. Povremeno se osećate neraspoloženo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Morate da obavite bitan dogovor, ali smatrate da se niste dovoljno pripremili za to. Pokušavaćete da odložite, ali bih vam savetovala da ipak odete, jer je pitanje kada će se ova prilika opet ukazati. Nervoza i napetost u emotivnim odnosima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Imate osećaj da ste na kraju snaga, ali jedan bitan poslovni projekat je već pri kraju. Ostalo je da se odrade papirološki detalji, pa ćete pažnju posvetiti ovome. Emotivni partner vam kvari planove promenama u poslednjem trenutku.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za voćni musli
Prethodni artikal
VOĆNI MUSLI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.