dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.08.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ili je radna nedelja završena, ili vam je ostao samo još ovaj dan da odradite. U svakom slučaju moje je pitanje – zbog čega nervoza po pitanju posla? Ako se nervirate unapred, nemate razloga, budite zadovoljni što ste izgurali jednu napornu sedmicu i posvetite se nekim lepšim životnim radostima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Umesto da se kao svi ostali dogovarate tokom radne nedelje, vi ste izabrali subotu da jurite i sastančite. Doduše, ne može se poreći da danas, u nešto opuštenijoj i ležernojoj atmosferi možete lakše sklopiti dogovor sa poslovnim saradnikom. Možda današnji dan i nije bio loš izbor za ovako nešto.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas su svi izgleda nešto posvećeni poslu, pa ste se i vi prihvatili onoga što niste zbog manjka vremena završili u prethodnim danima. Sigurno je da ćete posle toga sa voljenom osobom ili sa prijateljem, kolegom, najverovatnije otići na ručak ili večeru i na taj način dodatno začiniti ovaj lep dan.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pravo je vreme da napravite prvi korak u jednom dogovoru, bez obzira na to da li je poslovna ili emotivna situacija u pitanju. Više ste nego inspirisani i dobro raspoloženi i ovo ćete preneti u komunikaciju sa osobom koja vam je bitna. Ovo može biti izuzetno inspirativan dan za vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ne možete da pomirite informacije koje ste dobili sa trenutnim stanjem u poslovnom segmentu. Jako vas opterećuje što i pored svog truda neke stvari niste uspeli da završite i krivite sebe bez pravog razloga. Shvatite da trenutne okolnosti diktiraju tempo koji je za vaš ukus suviše spor.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uz malo pomoći i ubeđivanja, uspeli ste da dobijete priliku da ispravite grešku koju ste napravili u prethodnim danima. Osećate olakšanje jer ste bili zabrinuti zbog ovoga. Da napomenem, ovo može biti vezano i za poslovnu ali i za emotivnu tematiku. Ipak je sve na kraju ispalo dobro.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možda i imate nekog posla danas, ali je sigurno da ćete se truditi da ga prolongirate. Ako ne budete mogli da izbegnete obavezu vrlo je verovatno da ćete joj posvetiti minimum vremena, jer želite da budete na drugom mestu. Neki ljudi vas čekaju i vi imate spremljen dogovor i plan za izlazak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vi imate plan. I to dobar plan. Ali čini mi se, ništa od vašeg plana danas. Pogotovo ako je vezan za osobu koja vam se dopada. Ljutili se ili ne, druga strana danas neće moći da vam posveti vreme. Ili će se pojaviti, ali samo na kratko, čisto da vam udari čežnju. Ne padajte u dubiozu, biće bolje sutra.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Svesni ste da neke stvari morate da promenite, i u poslovnom i u emotivnom segmentu, ali jednostavno vam nije jasno na koji način biste to trebali da uradite. Mislim da se previše opterećujete i pokušavate da kontrolišete nešto što trenutno nije moguće kontrolisati. Pokušajte da se više opustite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas je potrebno da budete prisutni na više strana i pitanje je kako ćete uspeti sve to da pomirite. Jednom članu porodice je neophodna vaša pomoć i  najverovatnije je da ćete se tu prvo usmeriti. Posle toga vam slede lični planovi, verovatno dogovor sa prijateljem.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tako to obično biva – ono što ne stignete da uradite na poslu u toku radne nedelje, morate da završavate kad mu vreme nije – za vikend. Neki vaši planovi o izlasku mogu biti pokvareni, ne zbog toga što vi nećete naći vremena (uvek ima vremena za zabavu) već zbog nemogućnosti druge strane.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tako je to – kada vam neko uđe u glavu, onda šta god da radite – mislite na tu osobu. Ribe su u takvom emotivnom usponu da prosto ne mogu da funkcionišu kako treba i da daju svoj maksimum. Toliko vas je ponela jedna priča da jedva čekate njen nastavak. Odlično vreme i za emocije i za strast.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 07.07.2020.