dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.08.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Mislite da ćete uspeti da razrešite neke situacije jer ste napravili dobar plan. Malo je verovatno da će ovi planovi ostati stabilni, moraćete da se prilagođavate i menjate ih. Danas možete pokazati ono što osećate i što želite, partner ili simpatija pozitivno reaguju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaš nastup prema kolegama i saradnicima je smiren, vi ste svesni da ste potrebni jedni drugima i pokušavate da održite ravnotežu. Iako će dan povremeno biti napet, uspevate da izađete na kraj sa teškoćama. U emotivnom segmentu jaka potreba prema partneru.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrebno je da danas budete „prisutni“ u mnogo većoj meri nego inače, jer bi do vas mogle doći informacije o nečemu što vas interesuje. Pažljivo slušajte ljude sa kojima dolazite u kontakt. Nervira vas što emotivni partner ne obraća dovoljno pažnje na vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas funkcionišete više intuitivno nego racionalno, što je možda i dobro, jer ćete na taj način moći da prodrete u suštinu stvari. Nije uvek sve onako kako izgleda, zato je unutrašnji osećaj sada bitan. Jako ste emotivni i potrebno vam je prisustvo voljene osobe.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas stavljate prioritet na ona pitanja koja su vama lično važna. Ukoliko radite u timu, preuzećete na sebe inicijativu, ali i odgovornost. Postoje situacije koje trebate razrešiti sa partnerom, a koje se tiču temelja na kojima počiva vaš odnos.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pravi je trenutak da se obratite kolegi ili saradniku i pokrenete rešavanje situacije koja vam je važna. Danas možete napraviti dogovor koji i vama i drugoj strani donosi korist. Malo komunikacije sa voljenom osobom unosi vam nervozu i ometa vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Još jedan dan koji u poslovnom segmentu može biti podsticajan po vas. Savladajte unutrašnje nestrpljenje i iskoristite ovu energiju da preuzmete kontrolu. Danas lako čitate ponašanja emotivnog partnera ili osobe koja vam je zanimljiva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pritisak situacija i poslovnih okolnosti, umesto da vas blokira, samo deluje podsticajno na vas. Borbu volite, a danas i imate priliku da se izborite za svoje ciljeve. U emotivnom delu se osećate jako dobro. Simpatija otvoreno pokazuje zainteresovanost.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Razmišljate na koji biste način mogli popraviti jednu saradnju ili dogovor. Imate dobre ideje pa ne oklevajte da ih iznesete. U kontaktu sa nekim ko vam je simpatičan, vodite se onim što osećate, ne sakrivajte svoje pravo lice iza škrte komunikacije.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

U toku dana možete započeti pregovore ili dogovore sa ljudima sa kojima biste želeli da sarađujete. Talas pozitivne inspiracije vas nosi, bez obzira na povremeno komplikovanje situacija na poslu sa redovnim obavezama. Sve ćete uspeti da uklopite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U kontaktu sa autoritetima uspevate da pokažete koliko su vaše namere ozbiljne. Dobre ideje i jasni ciljevi mogu vam otvoriti vrata jednog dogovora. Uživanje sa emotivnim partnerom stoji. Osećate se odlično, iako pomalo umorno.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Momenat kada lako ostvarujete sve ono što ste planirali. Vreme je i da neki dogovor ili saradnju proširite. Jako podsticajan dan za dešavanja u emotivnom segmentu. Možete ostvariti jaču povezanost sa nekim ko vam se dopada.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.