dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.09.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Poslovno, ovo bi mogao biti prilično dobar, ali I plodonosan finansijski dan za vas. Otvoriće se pred Ovnovima zanimljive situacije za dogovore, a priliv novca bi mogao da vas iznenadi. Dokle god ste vi korektni prema voljenoj osobi, I ona će biti prema vama takva.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pozitivno raspoloženje, optimizam. Čak I ako dođe do povremeno napetih situacija, bilo u poslovnom segmentu ili u privatnom delu – umećete da se izborite na pravi način. Emotivno ste trenutno puni planova I želja….a neke od njih itekako mogu da se ostvare.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pred vama je poslovno vrlo korektan dan. Vaša energija je dobra, umete da je usmerite na prave stvari I lako ostvarite ciljeve. Dobar trenutak za dogovore. Postoji neki mali nesklad u razmišljanjima između partnera I vas, ali ovo se da ispeglati.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Umete da na pravi način pristupite osobama koje su vam poslovno bitne. Ovaj dan donosi mogućnosti vrlo isplativih dogovora. Pravi je trenutak da se po nekim pitanjima izborite za svoje ciljeve. Lep kontakt sa nekim donosi vam osmeh na lice. Mogućnost neplaniranog susreta sa simpatijom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ovo bi mogao biti jedan od boljih I produktivnijih dana u ovoj sedmici, pa gledajte da ga do maksimuma iskoristite. Neke šanse će vam se otvoriti same, oko drugih ćete morati malo da se potrudite. Vrlo podsticajna komunikacija, čak I susret sa osobom do koje vam je stalo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako ćete tokom ovog dana uspeti da ostvarite dosta od onoga što ste isplanirali, ipak ćete ostati jednim delom nezadovoljni. Imaćete utisak da ste mogli mnogo bolje. Polako, doći će vreme I za jače rezultate. Odnos sa partnerom je korektan, mada pomalo statičan I neinspirativan.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imaćete utisak da su vam neke dobre šanse izmakle iz ruku u poslednjem trenutku. Ili ćete pak morati da potrošite previše energije da biste ostvarili ono što želite. Privlači vas osoba koja je za vas misterija – ne znate zašto ne uspevate da joj odolite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Poslovno je pred vama plodonosan, ali prilično naporan I zahtevan dan. No, imate mogućnosti da pokažete svoje kvalitete, pa izvolite – potrudite se. Neočekivani preokret u odnosu sa osobom koja vam se dopada, situacija koja je do sada stagnirala se pokreće.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vaši su planovi dobri, ali je pitanje koliko ćete uspeti u tome da ih ostvarite tokom ovog dana. Neke prepreke se pojavljuju, najpre u dogovorima, ali vam ne idu na ruku ni informacije koje stižu do vas. Ni voljena osoba ni vi niste potpuno iskreni jedno prema drugom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Otvaraju vam se mogućnosti za nov poslovni dogovor, ali niste sigurni koliko osobi koja vam ovo nudi možete da verujete. Čini vam se da preuveličava benefite, što je lako I moguće. Neki od vas danas mogu ozbiljno razmišljati o ulasku u tajnu emotivnu priču.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Pred vama je dan koji donosi I dobra poslovna dešavanja, ali I stres I nerviranje. Kao da jedno bez drugog ne može da funkcioniše. Povoljnosti koristite, a pokušajte da ne dozvolite da nervoza utiče na vas. Sa voljenom osobom se čas volite, čas ste na granici rasprave.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mnogobrojna dešavanja na poslu, stvari koje morate obaviti u izuzetno kratkom roku, napeta radna atmosfera – sve ovo vas očekuje tokom današnjeg dana. Danas se lako možete upustiti u flertovanje ili otpočeti komunikaciju preko društvenih mreža koja će vam jako prijati.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
BANANA SLADOLED

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 16.12.2020.