dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.09.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pred vama su podsticajni momenti, kada je potrebno angažovati se u poslovnim, ali i emotivnim relacijama. Odlično se razumete sa ljudima i iskoristite ovo vreme da napravite neke jake dogovore i predočite svoje ideje. Emotivno odlično.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ovako dobrim rezultatima u poslovnom segmentu, čak ste i vi iznenađeni. Istina je da ste se nadali da će sve proći dobro i da će nadređeni primetiti vaše angažovanje, ali sve je prošlo bolje od očekivanog. Iskoristite ovaj dan i u emotivnom segmentu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Moraćete više da se potrudite oko svega što želite da pokrenete, ali vam je uspeh zagarantovan. Ne žalite truda i samo hrabro napred. Pravo je vreme da se aktivirate oko osobe koja vam se dopada. Sa zadovoljstvom će učestvovati u komunikaciji sa vama.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nekim svojim postupkom isprovocirali ste kolegu I pokvarili vaš odnos. Koliko god da ste besni na sebe, nemojte dozvoliti da se iznervirate. Svako čudo za tri dana. Oraspoložiće vas susret sa voljenom osobom u toku večeri.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ste u mutnjikavom raspoloženju i nikako da se aktivirate na pravi način na poslu. Sve ćete odrađivati ofrlje i nije ni čudo što ćete napraviti par grešaka, koje ćete morati da ispravljate odmah. U odnosu sa voljenom osobom – odlična energija.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Istina je da imate mnogo obaveza, ali sa njima ćete uspeti da se izborite bez većih problema. Ono što vam daje snagu i polet je susret sa jednom osobom koji ste dogovorili u popodnevnim satima. Jako ste dobro raspoloženi i jedva čekate kontakt.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Moraćete više da se angažujete oko jednog dogovora, ali ćete biti zadovoljni kada uspete da ostvarite ono što ste i očekivali. Iako ćete dosta vremena utrošiti, raspoloženje vam je dobro i bilo bi divno kada biste ga podelili sa nekim dragim ljudima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Poslovne priče se odvijaju nekim normalnim tokom, morate da se malo više angažujete oko nekih papira ili dogovora, ali sve u svemu – mirno more je pred vama. Ono što jedva iščekujete je tajni susret koji ste ugovorili u toku popodneva ili večeri.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Rešili ste da se više angažujete oko zaostalih poslova. Nije vam baš pravo što je ovo opet palo na vaša leđa, ali šta sad…Dobro se razumete sa šefovima, i nećete propustiti da naglasite svoju ulogu u ovome. Emotivni partner se ponaša malo hirovito.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Smatrate da u dogovorima i poslovima kasnite, ali trenutno ne možete da uradite ništa da biste popravili situaciju. Voljena osoba smatra da biste trebali više da se angažujete oko nje, ali vi trenutno niste u raspoloženju za to.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U brzini pravite greške. Prihvatate neku ponudu, bez proveravanja šta se od vas zapravo traži i na koji način će vam biti plaćeno, a posle se žalite kada dobijete manje od onoga što ste očekivali. Emotivno – pokreće vas komunikacija sa nekim.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odličan dan za privatnike, odličan dan za poslove u ličnom angažmanu. U suštini – odličan dan za zaradu. Možda nećete imati vremena za voljenu osobu, što bi bilo baš šteta, jer bi proveli odlično vreme zajedno….

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Najbolji recept za domaću kokošiju supu
Prethodni artikal
DOMAĆA KOKOŠIJA SUPA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.