dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.11.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Osećate ogroman energetski priliv, kao i jačanje raspoloženja. Danas vas nosi talas pozitive, pa će sve biti lakše rešiti. Ušli ste u fazu koja će trajati više od mesec dana – onu koja će vam doneti rezultate i bolje finansije. Emotivno – strast je tu, uživanje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan će najaviti period koji će biti protkan i dobrim poslovnim šansama, ali i emotivnim prilikama. Vesti koje stižu su vrlo obećavajuće i daju vam nadu da se sve pokreće u pravcu koji vi priželjkujete. Partner pokazuje posesivnost, ali vam to prija.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Zastoj u dogovorima koji je postojao u prethodnom danu, sada se može prevazići. Ukoliko u nečemu niste uspeli juče, vreme vam je da ponovo pokušate. Umete da pronađete pravi način da se približite osobi koja vam se dopada.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sve će se nameštati da vam ide na ruku, odgovara, sa samo malo uloženog truda lako ostvarujete ono što želite. Čak i ako dođe do trenutnih, sitnijih problema ili nesporazuma – sve je rešivo. Neko preko posla flertuje sa vama i to vam prija.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan u kojem ne samo da možete ostvariti značajne poslovne rezultate, već i napraviti dogovore – one koji će biti stabilni i trajati u vremenu. Emotivno – galantni ste, požrtvovani, umete da pokažete ono što osećate i voljena osoba će uživati pored vas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pred vama se otvara period pravih, uspešnih akcija i poteza. Stvari se ubrzavaju – vreme je da krenete kako treba! Poslovni kontakti vam donose prave rezultate I dogovore. Kontakt sa nekim budi u vama najskrivenije i najdublje želje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vage korak po korak, malo po malo – grade poslovnu budućnost i utiru puteve ka uspehu. Sreća je na vašoj strani i lako ćete ostvariti ono što želite. Prijaju vam pogledi i pažnja koju vam drugi pokazuju. Nove ljubavne šanse se otvaraju pred vama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ovaj dan označava početak perioda one prave, velike borbe koju Škorpije vode za poslovnu i finansijsku budućnost. Vreme je da pokažete šta znate i umete. Bitna ljubavna dešavanja mogu se već danas pokrenuti. Odlično za nove emotivne početke.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pomalo ste zabrinuti jer niste sigurni da li ćete uspeti na vreme da završite sa obavezama koje vas očekuju. Koliko god situacija delovala komplikovano – uspećete da je rešite. Emotivno – ukoliko između vas i partnera nema tajni, nema ni razloga za brigu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pozitivno ste naelektrisani, kao da osećate da neke bitne situacije mogu biti pokrenute. Ukoliko je potrebno da donesete odluku – nemojte to činiti sami. Ima osoba koje su voljne da vam pomognu. Emotivno – nežnost i pojačana romantičnost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke lepe vesti danas dolaze do vas. Pozitivna dešavanja i naklonost osoba kojima ste okruženi vas dižu i daju vam snagu. Stvari se značajno pomeraju na bolje. Emotivno – dubok osećaj privrženosti i nežnosti prema nekom. Ulazite u lep period.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas očekujte otvoreno priznanje za sve ono što radite. Da li će vam to pokazati nadređeni ili kolege, saradnici – nije ni bitno, važno je da je ono što radite prepoznato i cenjeno. Emotivno – divne mogućnosti za novu ljubavnu priču.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.