dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Zadovoljstvo zbog završetka obimnijeg posla. Danas više obraćate pažnju na materijalnu stranu života, pa ćete donekle biti opterećeni računom ili dugovanjem koje morate podmiriti. Osoba koja vam se dopada vas iznenađuje postupcima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan dobar za dogovore I za usmerenje na poslovni segment  jer ste ubedljivi. Imate velike planove, ali će biti dobro ako I pola od toga ostvarite. Sa emotivnim partnerom je potrebno dogovoriti se oko nekog planiranog izlaska ili druženja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Uspeli ste da napravite interni dogovor sa kolegom. Vi se pridržavate dogovorenog, ali ne možete da ne primetite da druga strana izvrdava ono što je obećano. Može postojati određena forma neraspoloženja ili potištenosti zbog emotivnog partnera.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dosta stabilnije raspoloženje pa ćete uspeti da se posvetite obavezama. Još uvek vas prate komplikacije povodom jednog posla ili projekta, ali rešavate to. Stalno vas prati osećaj da vam kompletno emotivno zadovoljstvo izmiče iz ruku.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pokazivanje da ste pogođeni ili uvređeni primedbama od strane ljudi oko vas vam ne ide u prilog. Svoja osećanja zadržite za sebe, bar kada je poslovna tematika u pitanju. S druge strane, prema emotivnom partneru možete slobodno da se otvorite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Čini vam se da ćete konačno uspeti da pohvatate konce dešavanja I više je nego izvesno da ste u pravu. Dovoljno ste stabilni I staloženi, a mozak vam, po prvi put u prethodnih par dana, radi kao satić. Postoji jaka verovatnoća za jedno novo poznanstvo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Naslućujete da bi u skorije vreme moglo doći do promena u poslovnom okruženju I niste sigurni da li da se tome radujete ili ne. Sačekajte da vidite o čemu se tačno radi. Dan je dobar da ostavite utisak na nekoga koga ste od skora upoznali.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pokušavaćete da uskladite poslovne I emotivne obaveze. Bojim se da će to ići teško, ali ćete se truditi svim silama. Jako vam je stalo da vidite neku osobu, pogotovo ako su u poslednje vreme vaši odnosi bili poremećeni ili su upali u hladniju fazu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

 Vi tokom prethodnog dana niste odradili ono što ste trebali I zato se danas suočavate sa neverovatnom količinom stvari koju morate završiti. Nećete imati vremena ni da razmišljate, a kamoli da odgovorite na pozive  voljene osobe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas pokušajte da potisnete brige I poslovne probleme u stranu I date prioritet lepšoj strani života. Ionako ne biste uspeli ništa konkretnije da postignete pa se pre usmerite na komunikaciju sa osobom koja vam je zanimljiva ili na emotivnog partnera.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nemojte dozvoliti da vam neko od saradnika ili kolega “prodaje priču”. Niste mali pa da verujete u bajke, držite se onoga što ste unapred dogovorili. Danas će vam nedostajati neke sitnice od strane partnera ili komunikacija sa osobom koja vam se tek dopada.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Stoji da je vaše raspoloženje statično I da ste nesigurni u kom pravcu da se pokrenete, ali je najveća greška ovaj period presedeti. Rešite probleme koje imate ili se aktivirajte oko njih. Dobro je vreme I da se ponovo uspostavi kontakt koji je prekinut.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.