The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pažnja vam je dosta rasuta, lako upadate u vatru I menjate raspoloženja svaki čas. Možete zaboraviti neke bitne obaveze. U emotivnom delu – dobro vodite računa, pošto su moguće svađe I rasprave, koje će biti najviše prouzrokovane vašom nervozom. Ovo možete sprečiti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

 Očekujte danas napetost, veliki broj obaveza – nećete znati šta pre da uradite I čemu da posvetite svoju pažnju. Neki se planovi u potpunosti mogu poremetiti. U odnosu sa voljenom osobom – dosta promenljivo. Kao da ni sami ne znate šta želite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Situacije su dosta promenljive, ali vi itekako možete izvući najbolje iz njih, potrebno je samo da uložite više truda. Mogućnosti za gubitke ili neisplative dogovore. Moguće je da će danas i neki računi doći na naplatu. Emotivno – promenljivo, sa usponima i padovima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Svakako danas očekujte velike promene raspoloženja, a sve to itekako može uticati i na vaše poslovne, ali i na emotivne odnose. Potrudite se da u odnosu sa ljudima koji su vam bitni pronađete kompromis i zajedničko rešenje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Očigledno je da vam neke situacije smetaju i opterećuju vas, ali danas je bitno da ni na koji način ne presecate i ne delujete ishitreno. Sve će se ovo već u narednim danima srediti i smiriti. U odnosu sa partnerom – napetost, nervoza, mogućnosti rasprava. Slobodnima lep dan za nova poznanstva.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Današnji dan vam donosi totalnu nepoznanicu šta da uradite po pitanju nekoga za koga znate da vam je potreban, ali previše zahteva od vas. Emotivno – osećate određenu nesređenost, napetost, nervozu. Možete se upustiti u kratkotrajnu avanturu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Današnji dan vam baš i ne ide na ruku jer se od vas zahteva previše, a vi trenutno ne znate gde udarate. Takođe – nisu vam jasne neke poslovne situacije ili ljudi i to dovodi do toga da sami sebe blokirate. Očekujete mnogo od jednog susreta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Računajte da mnogo od toga što očekujete danas neće moći da bude ostvareno. Moguće je da ste precenili svoje snage i kapacitete. Emotivno – radujete se jednom susretu. Nemojte da se iznenadite ukoliko dođe do promena u dogovoru.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ovaj dan najviše će se odraziti na vaše finansije. Ako ste se nekom novcu nadali – on ili ne dolazi ili ga ima manje nego što ste računali. Pokušavate da osvežite odnos sa voljenom osobom, ali to nekako teško funkcioniše.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nervoza koja vas danas prati u poslovnom segmentu može dovesti do rasprava, pa je neophodno da pokušavate da smirite situaciju i da ne dozvolite da dođe do većih tenzija. Ukoliko očekujete nešto od jedne osobe, moguće je da ćete ostati kratkih rukava. Promenljiv odnos sa partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke će situacije danas doći do svojih krajnjih granica. Potrebno je što pre uvesti promene da biste se rasteretili u svakom pogledu. Mogućnost neočekivanih finansijskih priliva. Emotivno – ne uspevate da ostvarite ono što toliko priželjkujete.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U poslovnom segmentu – vodite računa da neki vaši postupci ne ugroze odnose sa partnerima i saradnicima. Teško vam je da se prilagodite promenama koje su sada aktuelne. Mogućnosti za vrlo interesantne kontakte sa suprotnim polom.

 

 

 

 

 

Izvor : link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Komentari: