dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.01.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas je potreban jedan ozbiljan razgovor sa kolegama ili poslovnim saradnicima, da biste prevazišli neke neugodne situacije. Mogući su nesporazumi. Mogućnost neočekivanog finansijskog priliva. Dan odličan za nova poznanstva, možete osvojiti nekoga na prečac.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaše raspoloženje je bolje. Svesni ste da imate još mnogo obaveza i nezavršenih poslova ispred sebe, ali imate više nego dovoljno elana da biste ovo i priveli kraju. Dan je odličan za emotivni susret, pređite preko nekih sitnica i ne pravite od komarca magarca.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas je vaš uticaj u poslovnom okruženju neverovatan, i možete promeniti neke situacije za koje ste mislili da ih nikada nećete pomeriti sa mrtvetačke. Moguće je da će vas obaveze vući na više strana, ali uspevate da se snađete u svemu. Neko vam otvoreno pokazuje svoje interesovanje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možda niste u potpunosti sigurni da li je vreme da pokrećete neke priče i krenete ka ostvarenju svojih planova, ali vremena za čekanje više nemate. Aktivirajte se – proći ćete bolje nego što mislite. Malo ste posesivniji prema voljenoj osobi, sve zbog straha od gubitka.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Možda nije baš savršeno vreme za rešavanje obaveza, ali danas ste vi lično u dobrom raspoloženju, pa je potrebno da se aktivirate. Ako se danas od vas zahteva veća odgovornost, dobro razmislite da li možete da se nosite sa time. Mirno popodne i veče sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U dosta ste boljem, ali i stabilnijem raspoloženju, pa će vam biti lako da sredite greške i propuste koje ste možda načinili prema saradnicima u prethodnim danima. Bilo bi divno kada biste popodne iskoristili da otvoreno porazgovarate sa voljenom osobom i sredite jednu napetu situaciju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Poslovno okruženje danas vam donosi velike promene, pa ćete brzo zaboraviti da ste bili nesigurni po nekim pitanjima. Šanse koje vam se ukazuju zaista vrede i ne bi ih trebalo propustiti. Danas su naglašene mogućnosti za flertovanja, za nova poznanstva, čak i za neku neobaveznu avanturu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Našli ste dovoljno mira u sebi i spremni ste da se drugačije postavite u nekim situacijama koje su vam unosile nemir u prethodnim danima. Osećate se odlično i imate stvari pod kontrolom. U susretu sa emotivnim partnerom ponovo pokazujete raspoloženje i smeh.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odličan je momenat da napravite  promene u organizaciji poslovanja i na lakši način završite obaveze koje vas opterećuju. Neki ljudi će pokušavati da vas kritikuju, ali će se to odbijati od vas, ne želite da im posvetite ni malo pažnje. Izađite voljenoj osobi u susret po jednom pitanju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

U savršenom ste raspoloženju i ponovo imate onaj osećaj da je svet divan i da vas čekaju dobre stvari na vašem putu. Možda ovaj optimizam jeste malo preteran, ali vam je neophodan posle nekih težih situacija iz prethodnih dana. Ljubav danas funkcioniše više nego savršeno.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Potrebno vam je malo mira i tišine da biste razmislili i o svojoj situaciji u poslovnom segmentu, ali i da biste doneli neke odluke. Nemojte se opterećivati, odvojite deo dana i za sve ono vezano za emocije…Ima mogućnosti za nova poznanstva.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Malo će vam biti problem da organizujete baš sve ono što ste zamislili, ali  – dan je pogodan za sređivanje poslovnih situacija i bićete vrlo zadovoljni svojim učinkom. Potrebno vam je više vremena sa voljenom osobom i nećete odustati od svojih planova.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 03.09.2020.