dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prepodnevnim satima ćete morati da se kontrolišete ako ne želite da izazovete tenziju u poslovnom okruženju, jer postoji neusaglašenost između onoga što ste planirali I onoga što se dešava. Možete impulsivno reći nešto voljenoj osobi, pa se pokajati.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Teško je da će danas bilo šta funkcionisati onako kako ste zamislili, pa je možda bolje da pustite da sve ide svojim tokom, a vi da pokušate da se prilagodite. Nervoza zbog finansija. Kontakt ili susret sa nekim koga davno niste videli donosi vam podeljena osećanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sa više uloženog truda i takta sa vaše strane moguće je da ostvarite zadovoljavajući kontakt sa zahtevnim poslovnim partnerom. Dogovori o poslovnom putovanju. Neko vas pomalo zbunjuje svojim ponašanjima, ali ne odustajete od komunikacije.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Previše obaveza ste preuzeli i pitanje je kako ćete uspeti da se izborite sa njima. Ne dozvolite da vam drugi odvlače pažnju. U kontaktu sa partnerom možete pronaći smirenost i na zadovoljavajuć način rešiti jedan problem. Emocije su jače od nerviranja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate osećaj da vam je potrebno još samo malo da biste došli do nekih konkretnijih rezultata. Ipak, što se više primičete cilju, postajete sve nervozniji. Partner može smiriti ovu tenziju u vama, ako mu samo dopustite da vam se približi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Sledi vam brzina u dešavanjima i previše toga odjednom. Biće vam potrebno neko vreme da pohvatate konce dešavanja i organizujete se. Kako dan bude odmicao, osećaćete se bolje i stabilnije. U odnosu sa partnerom smirenost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ste rešili da nećete dozvoliti da vas bilo šta izbaci iz ravnoteže, ali će to biti teško za izvesti. Previše obaveza, sastanaka, dogovora, gužve. Vi mislite da suptilno prebacujete partneru za neke njegove postupke, ali nervoza u vama je primetna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

 U poslednjem momentu rešavate bitnu poslovnu situaciju. U prvom delu dana izuzetna napetost, kasnije priliv dobre energije i bolje raspoloženje. Danas nije dan za emotivne kontakte – potreban vam je odmor, da budete u miru sami sa sobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Rešili ste da ćete neke situacije da isterate na čistac i nemate nameru da odustanete. Prema onima sa kojima dolazite u kontakt ponašate se zahtevno, ali ne tražite preko njihovih mogućnosti. Podeljena osećanja po pitanju odnosa sa osobom koju volite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Na poslu je velika dinamičnost i zbrka, kao da niko ne zna gde će pre i šta da konkretno uradi. Vi se relativno dobro držite u svemu ovome, imate svoj cilj i idete ka njemu. Neprijatan razgovor sa voljenom osobom ili sa prijateljem.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Isterati stvari na čistac, to vam je prioritet. Ukoliko ste vi otvoreni i korektni, sve će biti u redu. Ukoliko imate nameru da muljate, računajte na blokadu i onemogućavanje. Emotivni partner pokušava da utiče na vas, no vama više prija društvo prijatelja I opuštenost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Lošija komunikacija sa nadređenima. Evidentno je da oni u nekim situacijama preteruju, ali vi trenutno ne možete da ih korigujete. Postavite se na drugačiji način da bi stvari legle na svoje mesto. Previše ulažete sebe u odnos sa partnerom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.