dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.01.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke nejasnoće i sumnje koje ste imali polako se razilaze i pred vama je solidan dan. Moguće je i da dobijete vesti o novčanom prilivu. Savršen je trenutak da se više aktivirate prema osobi koja vam se dopada, jer je sada otvorenija za komunikaciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaši se planovi odvijaju stabilnim tempom, ali je moguće da ćete morati da unesete manje promene. Zbunjuju vas postupci saradnika, jer povlači poteze o kojima se niste dogovorili. U emotivnom segmentu sada preovlađuje promenljivo raspoloženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta ste umorni, opterećeni i u nekoj vrsti psihičkog pada. Nećete biti u podsticajnom raspoloženju i danas bi bilo dobro da uzmete više vremena za svoje opuštanje i odmor. Vrlo intenzivne emocije, ali nemogućnost da provedete više vremena sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas dobijate šansu za razgovor ili susret sa poslovnim saradnikom koji vam je važan ili sa kojim biste želeli da ostvarite dublji kontakt. Vreme je da iznesete svoje predloge, jer imate dovoljno samopouzdanja i stabilnosti. Intenzivan susret sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Spremni ste da se na drugačiji način postavite prema poslovnim saradnicima. Ipak, rezultati neće biti u skladu sa onim što ste očekivali. Promenljivo raspoloženje prema voljenoj osobi. Ako vam se neko dopada, nećete moći da prikrijete svoju zainteresovanost.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Morate da se po jednom pitanju potrudite više nego što ste očekivali. Iscrpljeni ste pregovorima, ali ne odustajete od svojih stavova i namera. Mogućnost krakotrajnog susreta sa osobom koja će ostaviti veliki utisak na vas. U emotivnim relacijama naglašena je strast i intenzivnost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Promene u poslovnom dogovoru vam ne prijaju ni malo, ali shvatate da trenutno niste u mogućnosti da se bunite. Mnogo obaveza tokom današnjeg dana. Bićete iscrpljeni i više će vam odgovarati da provedete vreme kod kuće, trenutno niste za izlaske i druženja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dosta toga vam ide na ruku. U komunikaciji sa novim saradnikom pokazujete intenzitet, ubedljivost i samopouzdanje i možete ostaviti jak utisak. Emotivnog partnera stavljate pred „svršen čin“ – vi ste neke stvari rešili i odlučili i nećete dozvoliti da vas druga strana ubeđuje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako je izgledalo da će i ovaj dan biti komplikovan i naporan, ipak uspevate da dosta toga rešite brže nego što ste očekivali. Pokušavate da ukažete na greške emotivnom partneru,ali to radite na neadekvatan način. Neke stvari se mogu reći i kroz opušten razgovor…

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas vam stoji promenljivo raspoloženje, ali i velika potreba da se intenzivnije angažujete po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Vaše ponašanje i stavovi mogu opterećivati ljude sa kojima dolazite u kontakt. Osećate veliku potrebu za nekim iz prošlosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odličan dan da napravite dogovor. Takođe, ne moraju baš svi da čuju kakvi su vam planovi i ideje – neko ih može i prisvojiti! Neke stvari čuvate u sebi i niste spremni da se otvorite prema osobi do koje vam je stalo. Očigledno još nije vreme za pokretanje ove priče…

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Prijatelj ili kolega vam mogu pomoći oko vaših poslovnih obaveza. Moguće je da će vas neko „pokrivati“ na poslu dok vi odete da odradite ono što vam je potrebno. Dobijate novi talas emotivnog samopouzdanja – spremni ste da se opet aktivirate prema osobi koju volite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.