dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Smorili ste se jer vam je jasno da ne možete ostvariti ono što ste planirali. Moguće je i da će neki vaš zahtev šefovima biti odbijen.  Ni emotivni segment ne funkcioniše najbolje, pa je možda prava stvar povući se malo u samoću.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Suočavate se sa nekim teškoćama. Moguće je da ne možete da ostvarite dogovor kojem ste se nadali. U svakom slučaju, niste raspoloženi i najbolje bi bilo provesti popodne i veče sa ukućanima ili onima koji su vam jako bliski.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nesigurnost po pitanju bitnog poslovnog odnosa ili saradnje. Moguće je da su neke greške isplivale i da ste sada suočeni sa posledicama svega ovoga. Lošije raspoloženje i u odnosu sa voljenom osobom. Povucite se da razmislite o svemu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Jednu neprijatnu obavezu morate završiti i nema potrebe odugovlačiti. Možda je u pitanju razgovor sa napornim kolegom ili je u pitanju nešto što ste obećali a nikako da ispunite. Emotivna nesigurnost, stegnutost i distanciranost.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Moguće je da ste verovali nekom i sada ste razočarani postupcima ove osobe. Naglašeniji troškovi. Ni u emotivnom delu ne osećate se zadovoljno. Dosta toga vam smeta, a niste u raspoloženju da se raspravljate sa partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Problemi na poslu, nesuglasice kod kuće, sa šefovima zategnuto….Možda je najbolje posvetiti se obavezama i distancirati se od svega što se dešava. Čak ni sa voljenom osobom nećete biti posebno raspoloženi za dublji razgovor.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

 Ništa od onoga što želite da pokrenete ili pokušate da završite ne funkcioniše kako treba. Stalno morate nešto ili nekoga da čekate. Neće vam biti zanimljivo ni flertovanje. Trenutno vam je najpotrebniji mir i da razmislite o svemu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate dosta obaveza i posla, ne znate gde ćete pre. Lako biste vi funkcionisali da imate emotivni motiv, ali izgleda da ni od toga nema ništa. Partner i vi se danas jednostavno ne razumete. Potrebna vam je uteha a dobijate kritiku.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ni vama ne cvetaju ruže, ali ćete se ipak uspešno boriti sa nadolazećim nezadovoljstvom. Ono što ste očekivali, nije stiglo i verovatno ni neće u toku današnjeg dana. Drugi deo dana je malo bolji, dozvolite voljenoj osobi da vas oraspoloži.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Znali ste da ćete na neku realizaciju morati da čekate. Međutim, tog čekanja vam je preko glave. Pitate se da li je moguće da se samo vama događaju ove stvari. Ovo je trenutno raspoloženje, videćete da će u toku popodneva biti bolje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vama uglavnom sve funkcioniše kako treba. Doduše, jeste da morate da požurite da biste neke stvari završili, ali uspevate. Istina je i da vam slede neplanirani troškovi. Ali sa druge strane – emotivno je sve na svom mestu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Rastrzanost između privatnih i poslovnih obaveza. Ne znate na koju ćete stranu. Sigurno je da ćete pokušavati da balansirate, ne naročito uspešno. Veliki premor će vas verovatno sprečiti da se u većoj meri posvetite voljenoj osobi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.