dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ukoliko radite danas, mogle bi do vas doći informacije koje su vam od većeg značaja. A stoji mogućnost I finansijskog priliva. Voljenoj osobi prepustite da isplanira I organizuje vaše vreme. Pa čak I ako to označava udar na vaš novčanik.  

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Poslovne obaveze će vam oduzeti deo vremena koji ste isplanirali drugačije. Verovatno ste smetnuli sa uma da obavite neke pozive, pošaljete dokumentaciju ili nešto slično. Druženje sa prijateljima vam diže raspoloženje tokom večeri.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vi verovatno nećete stati danas. Kakav god da je zastoj postojao u prethodnim danima, bilo da su u pitanju emocije ili posao – sada ga neće biti. Ukoliko želite da se kvalitetno organizujete, prvo razmislite o prioritetima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nemojte upadati u setna raspoloženja, ne opterećujte sebe prošlošću. Pustite da vas prijatelji podstaknu I uživajte sa njima u dešavanjima koja su pred vama. Ukoliko imate partnera – ovo će biti miran I opušten dan.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nemojte donositi važne odluke. Pogotovo ako se vezuju za emotivni ili prijateljski segment. Razmislite još jednom pre nego što odreagujete, jer biste se mogli pokajati. Dajte sebi vremena da se smirite i  još jednom porazgovarate.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vi ćete dan iskoristiti za poslovne aktivnosti, ali je sigurno da vam sledi i priliv novca. Savršeno vreme za sve ono što želite da postignete, pa nemojte zanemariti ni emotivni deo. Stoje vam jako dobri momenti sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nemojte da se rasplinete u moru planova i da na kraju ne završite ništa. Ne možete odjednom na više strana, odrađujte jednu po jednu stavku koju ste zacrtali. Sa emotivnim partnerom budite nežniji I suptilniji.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate obaveza i u poslovnom, ali i u privatnom segmentu, i niste sigurni na koju ćete pre stranu. I jedno i drugo pitanje je prilično važno i nisam sigurna kako ćete uspeti da se uklopite u sve. Mentalni I fizički umor su prisutni.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

I vi imate mnogo planova, ali vam okolnosti idu na ruku pa ćete sve uspeti da ostvarite. Obavićete i jedan deo poslovnih obaveza. Emotivno – dan je pogodan za susrete sa voljenom osobom, ali i za aktiviranje prema novim poznanicima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Bićete razapeti između poslovnih I ličnih prioriteta I posao će izgleda prevagnuti. Suviše vam je nešto bitno da biste ostavili za drugi dan. Makar popodne iskoristite za uživanje sa partnerom. Dobri momenti i lepa energija između vas dvoje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Morate se angažovati oko dogovora koji su ostali nezavršeni. Bićete nervozni jer vam se čini da druga strana postavlja komplikovane uslove, a vi biste da ovo što pre privedete kraju. Moguće je da nećete uspeti da ostvarite planove sa emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pritisnuti ste poslovnim obavezama. Sve ono što ste isplanirali, moraćete da pomerate ili da u potpunosti odložite. Malo je verovatno da ćete uspeti da odvojite vreme za voljenu osobu. Pojačani troškovi danas.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.