dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.05.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nervoza je mogućazbogvelikekoličineobaveza.Više je negoizvesno da ćetemorati da promenitesvojeplanove da bistesvestigli na vreme da obavite. Želite da se voljenaosobavišetrudioko vas i pokaževamsnagusvojeljubavi. Nezadovoljstvo u prvomdeludana.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Činićevam se da ste u mnogimstvarimapogrešili, optuživaćetesebezanekegreške i propuste. Pokušajte da ne podlegneteovomlošemraspoloženju, pogotovoštoćeonotrajatisamo u prvomdeludana.  Večernji sati vamdonosevelikoolakšanje I rasterećenost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neraspoloženje u prvomdeludana. Pritisakodstraneposlovnihpartnera I velikonezadovoljstvoonimšto se dešava. Buditeviše u društvusapozitivnimljudima. Sagledajtesituacije u kojimastenanekidrugačijinačin. U večernjimsatimaćete se opustiti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Drugačijećete se danaspostavitipremaosobamasakojimasarađujete. Naglašenaodgovornost, spremnost da se prilagodite.Nijevamlako da priznate da su nekeosobe bile u pravu, a vi ne. Emotivno – trebaćevamstrpljenje sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Možete na kratkobitiuznemirenizboglošijegkontakta sa dugogodišnjimsaradnicima. Takođe, u komunikacijisaautoritetima, buditeneštoobazriviji. Prijaćevam da popodnebudete u pokretu, da se družite sa prijateljimaili da budete u nekojšetnji, izlasku sa partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Promene u poslovnomsegmentu se nećedešavati u onompravcukojemste se nadali. Zadržitesmirenost i stabilnost. Ostvarilistekomunikaciju sa nekim ko vasjakoprivlačisvojimstavovima i načinimarazmišljanja. Uživate u dugimrazgovorima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dešavanja u poslovnomokruženjuvamsamodelimičnoidu na ruku. Moraćetenekestvari da menjate u hodu. Ako želite da intenzivnijepokrenetekomunikacijusaosobomkoja vas interesuje, angažujte se u drugomdeludana.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nistesigurnikako da postupite u jednojsituaciji u poslovnomsegmentu. Malo ćetekalkulisati i vrlooprezno i obazrivonastupati. Odnossaemotivnimpartnerom je ispunjenozbiljnimrazgovorima. Vreme je da na nekapitanjastavitetačku.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Da bistedanasizbeglijednuneprijatnusituaciju, moraćete da se postavitediplomatičnije. Dobremogućnostizadogovor sa poslovnimpartneromilisaradnikomodkojegdostaočekujete. Partner će vas nerviratisvojimpritiskom po nekimpitanjima, alićete se truditi da se postavitekorektno.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Velikaobećanja, ali je pitanje da li ćenekaodnjihbiti I realizovana. Buditestrpljivi i istrajni i dalje. Buditeoprezni sa troškovima. Jednaosobapokušava da vas animira i pokrene na jačupriču, ali vi trenutnoizbegavateotvorenijukomunikaciju sa njom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Koliko god bilinestrpljivi, nekapitanjanećetemoćibaštakolako da rešite.Ne nervirajte se –  bolje je da se usredsredite na posao. Vrlointenzivnorazmišljate o osobikojavasprivlači. Mogućnostjačegkontakta i susreta u kasnijimpopodnevnimsatima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dostaintenzivan dan je predvama. Velikibrojkontakata, susreta, dogovora – moguće je da u nekomtrenutkunećeteznatištastekomerekliiliobećali. Ipak, raspoloženjevamnije ni malološe, štoće se i pokazati u odnosu sa voljenomosobom. Takođe – velikemogućnostizaflert.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 29.05.2020.