dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Preuzeli ste na sebe više nego što možete da odradite. Poslovno je ovo zahtevan dan nakon kojeg ćete biti mentalno iscrpljeni. Aktuelna su flertovanja I tajna komunikacija. Partner se ponaša zahtevno prema vama.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta distrakcija, dosta situacija koje morate rešavati u hodu. Trudite se da svoj deo posla završite na vreme i jako vam smeta što vas ovo odvlači od posla ili dekoncentriše. Pokušavate da sakrijete koliko ste zainteresovani za nekog.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta nervoze, jer ste očekivali da ćete danas jednu obavezu ili projekat privesti kraju a ništa ne ide po planovima. Malo ste ćutljiviji nego inače u kontaktu sa voljenom osobom, pa se druga strana pita šta se sa vama dešava.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nekog sa posla sa kim ste inače bliski – morate kritikovati zbog propusta i nemarnosti. Iako vam ovo teško pada, smatrate da je vreme da se usredsredi na svoje obaveze. Nerazumevanje danas između vas i voljene osobe.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da možete ostvariti dobar dogovor, ali vam se nikako ne ukazuje prilika da to završite. Vi želite brzo, ali druga strana odugovlači. Ne odustajete od toga da pokrenete priču sa nekim ko vam je jako interesantan.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko će vam zamerkama pokvariti raspoloženje. Doduše, i vi umete biti vrlo kritični prema drugima, pa nemojte zameriti što vam uzvraćaju istom merom. Promenljivo raspoloženje prema partneru posledica je nemira u vama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sigurni ste da radite neke stvari na pravi način pa vam nije jasno zašto ne dobijate očekivani rezultat. Ne verujete pojedinim kolegama ili saradnicima, čini vam se da nešto kriju od vas. Oprezno sa novcem! Šarmirate nekoga na poslu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Provocirate kolege bez pravog razloga. Danas ste zajedljivo raspoloženi i niko neće promaći vašem britkom jeziku. No, problem je što ni sa voljenom osobom nećete biti mnogo drugačiji. Pitanje je da li će to ona moći da toleriše.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mislite da vam se otvara šans da iznesete jedan svoj predlog. Obratite pažnju na detalje onoga o čemu imate nameru da pričate, ne idite na razgovor nepripremljeni. Odlično raspoloženje i razmišljanje o voljenoj osobi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jedan od poslovnih saradnika ima sluha za ono što vi želite da pokrenete. Danas ćete imati dobru komunikaciju sa ovom osobom i saslušati i savete koje ima. U susretu sa voljenom osobom pokažite više opuštenosti i dobre volje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Promena koju želite da pokrenete u jednom dogovoru ne funkcioniše, koliko god da se vi trudite. Ne možete da usaglasite interese i možda je najbolje da priču ostavite za drugi dan. Pomalo ste isključivi prema partneru.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Misli vam beže a obaveza je preko glave. Teško ćete izaći na kraj sa svime, ali energija vam je u porastu, pa ćete se kako tako boriti. Opustite se i prihvatite poziv za susret od jedne osobe koju od skora poznajete. Biće interesantno.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za mekike
Prethodni artikal
MEKIKE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.