dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.05.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odličan dan za pokretanje saradnji i komunikaciju. Druga strana će ići u sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme za zajedničke planove sa partnerom o nekom izlasku ili kraćem putu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ste bolje organizovani i lako možete pokrenuti poslovne dogovore. Istina je da vas obaveze pritiskaju, ali uspevate da pronađete dovoljno vremena i za neke nove kontakte. Sa voljenom osobom se danas lakše može doći do dogovora.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vreme je da pokrenete promene kojima težite. Sada možete lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je dobro raspoložena i spremna da vas uljuljka i razmazi. Dobro se osećate.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U potpunosti ste okrenuti kontaktima sa saradnicima. Nemojte biti opterećeni time kako će se dogovori završiti – više je nego izvesno da ćete biti uspešni. Danas se i odnos sa voljenom osobom može popraviti, samo ako se potrudite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

 Bacite se punom parom na posao. Sve ćete dogovoriti brže nego što ste mislili. Sa voljenom osobom ostvarujete samo površnu komunikaciju. Više će vam prijati društvo prijatelja jer se sa njima osećate potpuno opušteno.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke će se šanse pred vama otvoriti a vi budite spremni da odreagujete. Samo sačuvajte prisebnost, budite odmereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Čini vam se da dogovori idu sporije od očekivanja, ali nema potrebe da išta požurujete. Bolje polako, ali sigurno i stabilno. Postavite se maksimalno odgovorno. Intenzivno razmišljate o svom emotivnom životu i pokušavate da pronađete rešenje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možete ostvariti vrlo zadovoljavajuću komunikaciju sa onim osobama koje su vam bitne. Početni momenat je neusklađen, ali sa malo volje dolazi se do dogovora. Isto važi i za emotivni segment – lepa reč i gvozdena vrata otvara.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

 Možete uraditi više od onoga što ste očekivali, pa ne oklevajte da ovu današnju energiju i iskoristite. Jaka komunikacija sa osobom koja vam je poslovno bitna. Emotivno – nemojte primati k srcu baš sve ono što partner kaže.  

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Okolnosti vam daju mogućnost da ostvarite dogovore od kojih biste mogli solidno zaraditi. Ne razmišljajte, pokrenite se. Ovo važi i za emotivni segment – pravi je momenat za priču sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Uspeli ste da neke nedoumice rešite i smatrate da nema prepreka ka vašem cilju. Rekla bih da će vam ovaj dan ipak pokazati da ste preuranili sa slavljem. Razmišljate kako da priđete osobi koja vam je privlačna i ostvarite jaču komunikaciju sa njom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako je težina u poslovnom segmentu i dalje prisutna, veliku nadu vam daje komunikacija sa nekim ko vam obećava da će se zauzeti za vas i pomoći vam. Što se emotivnog dela tiče, ako ste razmišljali da li da se pokrenete prema nekome, odgovor je – da, vreme je.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Recept za jagnjeću čorbu
Prethodni artikal
JAGNJEĆA ČORBA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.