dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.06.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan je odličan da se malo rasteretite posle nerviranja i stresa u prethodnom periodu. Osećate se lako, raspoloženje je pozitivno i održavaćete dobru komunikaciju sa kolegama i saradnicima. Neki vaši stavovi po pitanju voljene osobe počinju da se menjaju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobro raspoloženje i lepe mogućnosti da napravite promene i povučete dobre poteze u poslovnom segmentu. Iako ste smatrali da nećete uspeti da ostvarite neke planove, to polako počinje da kreće u pravcu koji želite. Emotivni deo – više nego dobar.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Polako izlazite iz nekih napetih situacija i lošijih odnosa sa saradnicima. Uspevate da pronađete zajednički jezik. Imate veliku podršku od strane prijatelja – ako vam je potreban savet za nešto vezano za ljubav – itekako imate kome da se obratite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Onaj osećaj da ste na izmaku snaga polako će vas napuštati. Možete dobiti neočekivanu ponudu – neko vam daje šansu da na lakši način zaradite. Više vam odgovara društvo prijatelja jer se tu u potpunosti rasterećujete i ne razmišljate ni o čemu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sumirate utiske iz prethodnih dana i pravite planove na dalje. Pokušavate da nađete način da rešite jednu situaciju. Osoba koju ste doživljavali kao prijatelja počinje da pokazuje znake naklonosti prema DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uspeli ste da sredite neku poslovnu problematiku i danas ćete se opustiti. Obavićete ono što je najneophodnije. Sve ostalo ostaje za narednu sedmicu. Sa emotivnim partnerom pravite planove – mogućnost izlaska u društvu zajedničkih prijatelja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dobro ste raspoloženi, blistate – i to svi oko vas primećuju. Sve u poslovnom segmentu funkcioniše dosta dobro i možete da se opustite. Vreme je da se više angažujete po drugom pitanju, a to su vaše emotivne relacije. Pravi je trenutak za konkretnije poteze.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke kockice su počele da dolaze na svoje mesto i polako osećate da se opuštate i da ona nervoza koja je prosto „kuvala“ u vama polako nestaje. Imate podršku za svoje planove. U emotivnom segmentu stoji neka forma statičnosti – više razmišljate nego što delate.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako vas još uvek muče sitnije nedoumice i nesigurnosti, ipak je dobar trenutak da pokrenete pitanja koja vas interesuju. Ako ne postoji „savršeni momenat“ – onda ga vi napravite svojom inicijativom. Ovo važi i za poslovne, ali i za vaše emotivne relacije.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sa obavezama ćete zaršiti brže i lakše nego što ste planirali. Čak i povremeni zastoji neće uticati na krajnji rezultat. Shvatate da na neke ljude možete da se oslonite. Vreme je da se opustite i doprinesete da odnos sa voljenom osobom bude bolji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Raspoloženje vam je super, zabavljate sve oko sebe i neki saradnici vam čak mogu zameriti da ste neozbiljni. Ipak, brzo ćete ih razuveriti – kada su poslovne obaveze u pitanju, vi itekako umete da budete pouzdani. Jedva čekate susret sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobar je momenat da napravite bolju organizaciju dnevnih obaveza. Prilično ste fokusirani, pa će sve u poslovnom segmentu funkcionisati jednostavnije. Jake mogućnosti da stupite u vrlo interesantan kontakt sa osobom preko prijatelja ili društvenih mreža.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.