dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.07.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Obratite pažnju na kontakt sa kolegama, posebno ako ste imali trzavica. Ako se potrudite, možete popraviti neke odnose u većoj meri. Dan dobrih poslovnih, ali i materijalnih prilika. Jedna osoba vrlo intenzivno pokušava da vas osvoji. Nekima od vas se smeši avantura.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Energija ovog dana vam vrlo odgovara, jer je sve otvoreno da svoje planove ostvarite i postignete više nego što ste očekivali. Imate veliki uticaj na druge, iskoristite to. Neki put je samo mali kontakt sa simpatijom dovoljan da se osećate više nego dobro.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neke svoje planove ste uspeli da ostvarite, i sada razmišljate kako da se postavite pred novim izazovima. Dobar dan da kroz razmišljanje ali i komunikaciju sa drugima, pronađete rešenje za poslovne situacije. U emotivnim odnosima trenutno puno dobrog raspoloženja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pokušajte da sagledate realnije svoje pozicije. U suštini, vrlo ste stabilni, pa prihvatite odobravanja i zasluge koje vam poslovni saradnici upućuju. Otvoreni ste za komunikaciju sa osobom koja vam se jako dopada. Ipak, čekate njen potez.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Niste raspoloženi da se bakćete previše komplikovanim stvarima, pa zahtevnije obaveze ostavljate za neki bolji trenutak. Mogućnost priliva ili dodatnog poslića. Vrlo ste raspoloženi za flert i avanturu, a danas vam se mogu ukazati velike prilike baš za to.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Energija ovog dana vam odgovara, i spremni ste da „zapnete“ kada su obaveze u pitanju. Odlični momenti za komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima. Danas možete u većoj meri pokrenuti kontakt sa osobom koja vam već neko vreme privlači pažnju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas na lak način možete završiti sve ono što vas okupira I opterećuje. Danas se otvaraju i neke zanimljive poslovne ponude. U emotivnom segmentu slede vam lepa iznenađenja, a ako ste sami – i poziv na izlazak. Doduše, možda sa prijateljem ili kolegom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Na pravi način komunicirate sa poslovnim partnerima, i zato nije ni čudo što danas postoje šanse da završite jedan poslovni projekat ili dobijete novu ponudu. Nerazumevanje sa nekim ko vam je blizak ili vam se potajno dopada, može vas jednim delom dana uznemiriti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dobra posvećenost poslovnim obavezama. S druge strane, umete da na pravi način predstavite sebe, pa je itekako moguće da vam danas bude ponuđeno nešto što vam može doneti finansijsku korist. Ljubav danas funkcioniše bez ikakvih prepreka.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Verovatno ćete danas imati više volje i podsticaja. Bolju komunikaciju imate sa saradnicima. Čekaju vas lepi emotivni trenuci, naročito ako imate partnera. Ako ste usamljeni, iznenadni poziv za izlazak ili kontakt od simpatije u popodnevnim satima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke izvanredne prilike se mogu otvoriti pred vama. Ako budete previše razmišljali, možete se zablokirati. Pustite da sve ide svojim tokom. Odlična komunikacija sa emotivnim partnerom, ali i mogućnosti za mnogo flertovanja i dobrog raspoloženja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Period velikih poslovnih aktivnosti. Odlično za svaku vrstu komunikacije, pa ugovorite bitne susrete tokom ovog dana. Takođe, mogućnosti za finansijske prilive od dodatnih angažmana. Neko pokazuje naklonost i želju da vas bolje upozna.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.