dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nervoza i napetost su prisutni, pa budite obazrivi u svim komunikacijama. Današnji dan bi bilo najbolje iskoristiti za neki blaži vid rekreacije ili šetnju van grada. Emotivno ovo može biti korektan dan, samo nemojte vršiti presiju na partnera.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Velike obaveze koje morate završiti, a niti imate dovoljno vremena niti imate podršku i pomoć. Šta više – osobe sa kojima dolazite u kontakt sada vam mogu izazivati nervozu i dodatno vas dekoncentrisati. Napetost u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Stigao vas je umor od dešavanja tokom prethodne nedelje. Ako vam je za neki posao potrebna velika koncentracija ili preciznost, pitanje je da li ćete to odraditi kako treba. Možda bi bilo dobro da uzmete više vremena za odmor i opuštanje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Komplikacije u planovima koji su vezani za poslovne obaveze i projekte. Potrebno je promeniti ih u hodu, što će biti prilično teško u datim okolnostima. Neki kompromisi vam neće prijati. Susret sa emotivnim partnerom može biti buran.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pokušavate da budete tolerantni u jednom dogovoru, ali vas ponašanje druge strane izbacuje iz takta. Tenzije su naglašene u odnosima, pa će se ovo odraziti i u vašim emotivnim relacijama. Zaista je neophodno da napravite kompromis.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke stvari niste spremni da tolerišete i postavićete granicu u odnosu sa saradnikom ili kolegom. Na žalost, druga strana ne želi da čuje vaše argumente i lako je moguća rasprava. Pokušajte da u odnosu sa voljenom osobom ispravite greške.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Današnji tempo vam ne odgovara. U jednom momentu statičnost, u drugom gomila obaveza iz kojih ne možete da se iskobeljate. Teško se uklapate, mada ćete se truditi da sve odradite na vreme. Neraspoloženje se prenosi u odnos sa partrnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Teško se fokusirate na svoje obaveze. Jako su vam potrebne promene i ne možete da se bavite ustaljenim aktivnostima. Gledaćete da što pre otaljate ono što imate i da pobegnete. Potreban vam je kontakt sa osobom sa kojom ste bliski.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nervoza u partnerskim i saradničkim odnosima. Previše se opterećujete situacijama koje je moguće lako rešiti, ali će biti potrebno više takta i razumevanja sa obe strane. Moguća je neusklađenost sa emotivnim partnerom i napeta komunikacija.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nerazumevanje je naglašeno u dogovorima. Potrudite se da uradite sve ono što je do vas, ali budite svesni da je i na taj način moguće da će dolaziti do problema. Dobar dan za susrete sa prijateljima ili sa ljudima koje odavno niste videli.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Potrudite se i održite dobru komunikaciju sa autoritetima i nadređenim osoboma. Na neke stvari sada ne možete uticati, zato pokušajte da se prilagodite. Emotivni partner uspeva da vas opusti i oraspoloži i posvetite mu više pažnje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Napravite ustupak u dogovorima, jer je moguće da na drugačiji način nećete uspeti da dođete do rešenja. Neke situacije vam nisu prijatne, ali se morate prilagoditi. U porodičnim i emotivnim relacijama danas je naglašena napetost.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA ŠUBARA TORTU
Prethodni artikal
ŠUBARA TORTA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.