dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.08.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pravi je trenutak za opuštanje i za uživanje u okruženju ljudi koje volite. Doduše, ne možete baš ceo dan provesti u zabavi sa porodicom ili prijateljima, jedna osoba vas čeka u popodnevnim ili večernjim satima i vi itekako imate nameru da ispoštujete dogovor.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Posle nekih uznemirujućih trenutaka u prethodnoj nedelji, danas vam je zaista potrebno da se opustite. To ćete najbolje uraditi u okviru svog doma I nekim finim momentima sa porodicom. Ipak, za one koji bi malo da lutaju – dan je odličan za šetnju i šoping.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Najviše ćete biti usmereni na pokret, na dešavanja, na kontakte sa bliskim ljudima. Doduše, danas ćete i lako trošiti novac, pa ukoliko idete u neku kupovinu – pokušajte da sebe malo ograničite. Novac će vam samo leteti iz džepa.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas su vaši prioriteti i aktivnosti uglavnom okrenuti porodici i ljudima koji su vam najbliži. Moguće je da ćete u nekim stvarima morati da pripomognete, ali vam to neće teško pasti jer ste jako dobro raspoloženi i motivisani. Sigurna sam da vas očekuje i emotivni susret u drugom delu dana.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neke stvari govorite iz srca danas, ali je malo verovatno da će vam druga strana poverovati. Jednostavno, ljudima je ponekad teško da povežu vaš nastup sa onim što se krije u vama, pogotovo što vi vašu mekšu stranu ne pokazujete tek tako bilo kome. Ipak, pred vama su lepi trenuci.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas vam je bitno da pokrenete i ostvarite komunikaciju sa nekim ko vam je jako simpatičan, i oko toga ćete biti angažovani u velikoj meri. Moguće je da ćete u početku naići na odbijanje ili na nešto hladniji prijem, ali je teško da ćete odustati. Vaši napori će definitivno biti nagrađeni, nemojte pokleknuti.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ćete u svemu preterivati i što je najinteresantnije – uživati u tome. Uostalom, kako previše zabave može da bude nešto što je loše? A danas želite baš samo to – da se zabavite i uživate, pa neka košta koliko god da košta. Nemate vremena da razmišljate da li ćete u potpunosti isprazniti svoj novčanik.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odličan dan za sve ono što je vezano za polje emocija. Uhvatite simpatiju ili emotivnog partnera pod ruku i odvedite ga u nepoznatom pravcu. Sigurno je da ćete provesti vreme uživajući, bez obzira da li će to biti izlivi emocija, strasti, ili ćete samo imati izuzetno podsticajnu komunikaciju i provod.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke dobre ideje su vam pale na pamet, i trebali biste da pokušate da ih realizujete sa prijateljima. Odavno planirate neku ovakvu vrstu provoda i pravi je trenutak da te planove i ostvarite. Mislim da voljena osoba neće biti uključena u sve ovo, a sigurna sam i da vam sledi pridika u večernjim satima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pošto u jučerašnjem danu niste uspeli da uradite sve ono što ste nameravali, danas ćete pokušavati da ispravite neke propuste. Obzirom da emotivni partner već zahteva da mu se posvetite, više je nego sigurno da će gro današnjeg vremena otići na njega.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Hteli ne hteli, morate se posvetiti svojim kućnim obavezama. Još ako ste napravili dogovor sa bračnim partnerom da nešto zajednički odradite – sada nećete moći da se vadite ni na jedan način. Iako ovaj dan u početku neće biti interesantan, sledi vam porast raspoloženja i jedno jako zanimljivo veče.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Toliko ste duhoviti, toliko optimistično raspoloženi da vam je prosto nemoguće odoleti. Tako je to kada ispoljite najbolji deo sebe i kada se potpuno opustite. Trudićete se oko onih koje volite I želeti da im ugodite na sve načine. Sreća i zadovoljstvo danas.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 08.03.2020.