dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.10.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas mnogo očekujete od jednog saradnika, i nadate se da će ova osoba ispuniti obećanja koja vam je dala. Imaćete razloga da se radujete. Osećate veliki podstrek u emotivnom delu, žudite za susretom sa partnerom. Naglašena strast.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Spremni ste da pređete preko nekih lošijih odnosa koji danas vladaju između vas i poslovnih saradnika. Trenutno vam je najbitnije da se završi nešto što ste zajednički započeli. Danas vam je potrebno mnogo dokazivanja ljubavi od strane partnera.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan je uspešnih saradnji i kontakata. Takođe, imaćete dobre odnose i pomoć od strane kolega. Smatrate da emotivnom partneru pokazujete mnogo više emocija i pažnje nego on vama. To vam izaziva nezadovoljstvo.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neko vam može ponuditi pomoć po pitanju vama bitne situacije u poslovnom segmentu. Niste sigurni koliko je ova osoba iskrena, pa poslušajte svoju intuiciju jer je danas izuzetno jaka. Maštate o susretu sa nekim iz prošlosti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Niste baš u nekom raspoloženju, ali se trudite da svakoj poslovnoj situaciji i problemu pristupite na pravi način. Koliko ste strpljivi, toliko imate i volje da izgurate ono što želite. Još jedan dan koji je dobar za sva emotivna pitanja, bilo da ste slobodni ili zauzeti. 

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Svesni ste da ste najveći deo poslovnih obaveza ostavili za sobom, još vam je ostalo da se posvetite nekim detaljima i dodatnim analizama. Usredsredite se, budite koncentrisani i posvećeni. Velika želja za pokretom, flertom, avanturom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Koliko ste zadovoljni zbog dogovora koje ste uspeli da završite, toliko vam smeta nestabilnost u finansijskom segmentu. Ipak, uspećete da na vreme isplatite jednu obavezu. Ostajete razočarani postupkom voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Raspoloženje vam je promenljivo, a misli previše lutaju da biste mogli da budete baš u potpunosti skoncentrisani na posao. Muče vas neke emotivne brige, ali to ne želite da pokažete voljenoj osobi ili simpatiji.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Imate dobre ideje u vezi poslovnog projekta, ali nisam sigurna da ćete moći da ih podelite sa drugima. Možda je bolje da za sada ne preduzimate konkretnije poteze. Želja za emotivnim partnerom je jaka, ali moraćete da se potrudite da biste se uklopili.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neke informacije su došle do vas „u poverenju“ pa niste sigurni koliko su tačne i koliko možete da se oslonite na njih. Moguće je da nećete imati dovoljno vremena za sve ono što ste isplanirali sa voljenom osobom i prijateljima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odlična komunikacija sa nadređenima koja će vam pomoći da razrešite nedoumice. Malo ste nervozni zbog pitanja koja imate nameru da pokrenete. Ne možete da ne odreagujete na jednu osobu koja vas začikava porukama i pozivima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ne možete da uradite sve ono što ste zamislili, ali ste aktivni. Pored redovnih obaveza, uspećete da završite i nešto što ste odavno planirali. Moguće je da je vezano za inostranstvo. Sa voljenom osobom opušten i lep susret.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.